Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ilyen toxikus munkahelyet...

Ilyen toxikus munkahelyet jobb otthagyni?

Figyelt kérdés
A munkatársak vissza sem köszönnek. De beszólogatnak. Pl. Volt olyan, hogy egyedül voltam még csak bent az öltözőben. Bejött 2 munkatárs és ahogy levették a ruhájukat irdatlan bűz árasztotta el az öltözőt. Pedig amíg nem voltak ott nem volt büdös. Persze beszólogattak, hogy milyen büdös a csávó. Ezt persze aztán másoknak is mondják. Amikor a közelben vagyok befogják az orrukak, hogy húú de büdös a csávó. Tudok arról is, hogy lopnak. De persze a kijáratnál mégis kitudják vinni. De engem a biztonságiőr alaposan átvizsgál töviről-hegyire. Teljesen tolvajként kezelnek, pedig ők a tolvajok. Jobb innen lelépni?
ma 15:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű
ma 15:54
 2/2 anonim ***** válasza:
66%
Magyarok vagyunk: hiába is mész át másikba, ugyanilyenbe-, vagy hasonlóba fogsz ütközni...
ma 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!