Van nálunk most egy nagyon kövér srác, lehet vagy 200kg. Én nem szeretek kibeszélni senkit, de a múltkor hallottam ahogy mások a konyhában róla beszéltek és elég bántó módon. Annyira sajnálom szegényt.. De kíváncsi lettem, ez mennyire jellemző máshol?
Konyhan zavaro ha valaki tul kover mert utba van, kerulgetni kell, lassu stb. Tobben emlitettek koztuk enis, hogy alig ferek el es csaj hatraltat. De sztem ez nem kibeszeles o is tisztaba volt vele keresett is maganak mast
márc. 6. 23:57
12/17 anonim válasza:
Előfordul. Nálunk is van egy extrem kövér csaj, de az igazán megdöbbentő, hogy egyetem alatt egy normál testalkatú leány volt, de ahogy lett tartós kapcsolata, rettenetesen meghízott. Inkább ezen vagyunk ledöbbenve, nem a súlyán.
tegnapelőtt 07:49
13/17 anonim válasza:
A 70es IQ-val és 0 EQ-val rendelkező tajparasztok körében ez a jellemző.
tegnapelőtt 08:03
14/17 anonim válasza:
Nekem megvan a véleményem a kövér emberek életmódjáról, de több okból sem beszélek ki senkit olyan miatt, ami engem személyesen nem érint. (Tehát mondjuk egy bunkó főnököt “kibeszélek” a munkatársaimmal, de XY válása nem érint, tehát nem veszem a számra.)
A külső kibeszélése meg tényleg mindennel a legalja.
tegnapelőtt 08:18
15/17 anonim válasza:
Azok az emberek, akik másokon csámcsognak, nem akarnak szembenézni a saját szegényes életükkel, ezért foglalkoznak másokkal.
Tegnap a vonaton leült velem szembe két huszonéves lány, nagyon kövérek voltak, minimum 130 kg egészen biztosan volt mindkét lány. Míg utaztunk, megettek fejenként egy nagy mekis menüt, cukros kólát, fejenként egy zacskó gumicukrot. Kellett volna róluk gondolnom bármit is? Mindenki saját maga dönti el, hogy hogyan éli az életét és én kívülállóként nem tudhatom, hogy miért menekülnek az evésbe. Kőkemény trauma is állhat mögötte.
tegnapelőtt 11:01
16/17 anonim válasza:
Lehet szépíteni, meg mondani, hogy á, dehogy, de igenis kibeszélik az emberek. A kövérség sohasem erény, mert az esetek többségében lustasággal is párosul, ami egy munkahelyen nem szerencsés a kollégák számára.
tegnapelőtt 18:45
17/17 anonim válasza:
Mi nem a kulselye miatt, csak nem volt jo vele szuk helyen melozni ahol porogni kell
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!