Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Minden munkahelyen lábtörlő...

Minden munkahelyen lábtörlő egy kövér alkalmazott?

Figyelt kérdés

Kövér vagyok én is, és csak hülyének néznek, lenéznek, kiröhögnek, nem vesznek komolyan. Bár én szorongok, félek az emberektől , kerülöm a vitákat, mindig próbálok mosolyogni és kedves lenni.

Sok kövér ismerősöm van, és látom őket, hogy velük is ez a helyzet, inkább a szarkazmus , irónikus vislekedés dominál náluk, gúnyolnak sokat pl. beceneve " csüngő has" " hordó". Nem-nem, egyaltalán nem ilyen lecsúszott, sittesekkel teli melóhely, erkölcsi bizi is kell, hogy bekerülj helyekről beszélek.

ma 08:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
33%

Igénytelen. Az süt le róla hogy bele lehet rúgni. Magára nem figyel oda mások minek figyeljenek? Vagy éppen negatív figyelmet kap válaszul. A kövér emberek bizalmatlanok másokkal szemben, ezt mások megérzik és revansot vesznek. Vagy úgy hogy észre sem veszik, vagy úgy hogy csesztetik és kiszúrnak vele.

"mindig próbálok mosolyogni és kedves lenni"

Itt szúrod el. A kövér emberek többnek látszanak és többnek is mutatják magukat. Egy torz énkép, megfelelési kényszer. Valójában belül tombolnak, lázadnak, düh-pontosok, de ezt nem merik kimutatni, konfliktuskerülők, passzív-agresszívek, leöntik cukormázzal.

A frusztrációik elől az evésbe menekülnek. A mozgáshoz, fogyáshoz lusták, kifogást keresnek.

ma 09:03
 2/21 anonim ***** válasza:
51%
Én nem látom így. Munkahelyen a tudástól függ, hogy kire hogy néznek. Van olyan munkatársunk, aki kövér. Viszont nagyon képben van, tapasztalt is. Senki sem úgy gondol rá, mint a kövér munkatársra, hanem mint arra, aki nagyon okos és jó a munkájában. Alapban is nagyon értelmes, nemcsak a saját szakterületén.
ma 09:12
 3/21 anonim ***** válasza:
88%
Én egy általánosítást írtam. Pszichésen így működnek és a reakciók is nagyjából hasonlók, persze vannak kivételek.
ma 09:16
 4/21 A kérdező kommentje:
#1 miért lett lepontozva, teljesen magamra ismertem. Utálok kimozdulni, kizárolag este sétálok mert akkor nem találkozok senkivel vagy ha igen ott a kapucnim felhúzom és átmegyek a túloldalra.
ma 09:17
 5/21 anonim ***** válasza:
67%

Hadd pontozzanak, én bőven utánajártam, én is voltam kövér csak megsúgom. :)

Ez inkább hozzáállás, nem alkati kérdés, bár az is egy kicsit benne van.

Voltam nagyon vékony is. Engem nem vezetnek meg azzal hogy "genetika". Mindegyik szinte ezzel a dumával jön.

ma 09:30
 6/21 anonim ***** válasza:
72%
Első körben ha csak a testi szintet nézzük, a sok cukros-lisztes kajával és a 0 mozgással szúrod el. Ennek ellenkezőjével fogysz le.
ma 09:33
 7/21 A kérdező kommentje:
Na én meg sosem voltam még normális sem, mindig 20 kilóval több voltam mindenhol. Most meg 50kg.
ma 09:34
 8/21 anonim ***** válasza:
72%
6-os válasz + lelki hozzáállás.
ma 09:36
 9/21 anonim ***** válasza:
72%
Lábtörlő is maradsz ha nem leszel igényes magadra (és itt most a fogyásra értem) és nem változtatod meg a hozzáállásodat önmagadhoz és az emberekhez.
ma 09:38
 10/21 anonim ***** válasza:
68%
Tök logikus. Magadat leszarod, mások is leszarnak és levegőnek néznek vagy beléd rúgnak. Ilyenkor jön a jól bevált szöveg hogy milyen "szemetek" az emberek, közben te váltottad ki belőlük. Változz meg és ők is megváltoznak.
ma 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!