Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Étkezdében dolgozom, egyes...

Étkezdében dolgozom, egyes kollégáim az utóbbi időben rendszeresen kikukázzák és hazaviszik a visszaválható flakonokat és dobozokat a szemétből. Jelentsem a menedzsernek?

Figyelt kérdés

A helyszín Hollandia, egyetemi étkezde, mosogatóként dolgozom. Nemrég bevezették, hogy már nemcsak az italos flakonok, hanem a dobozok is visszaválthatóak a boltban. És a flakonokból is már több váltható vissza, mint azelőtt. Van egy kollégám, akit amúgy ki nem állok, mentálisan sincs rendben. Úgy 2 hónapja elkezdte azt, hogy az üres flakonokat és dobozokat összeszedegeti a szelektív kukából, meg a rendes kukából is, amit az egyetemisták véletlenül odadobnak. Majd egy másik kolléga is elkezdte, amikor ő elment szabadságra. És most jött egy újabb kolléga, akinek szintén szokása. A kiállhatatlan kolléga most fog visszajönni a szabiról.

A lényeg, hogy engem marhára irritál a dolog. Egyrészt azért, mert az egyetemisták símán láthatják, és el tudom képzelni, miket gondolhatnak rólunk, mosogatókról. Másrészt pedig, ha a problémás kolléga visszajön, esélyes, hogy majd konfliktusai lesznek a másik kettővel, mert hogy ő az összes flakont és dobozt magának akarja majd. Szemétség lenne, ha jelenteném a dolgot?

2023. szept. 10. 22:45
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
78%
És neked miért fáj?Én is összeszedném.Abból a havi pár ezer forintból,amit ezzel keresnék,mondjuk egy év múlva vennék valamit.És nem a fizetéshez nyúlok hozzá.Ha csak annyim van belőle,hogy a kutya,macska kaja megvan két hónapra,már bentebb vagyok.
2023. szept. 11. 11:11
 22/65 anonim ***** válasza:
78%
Spicli vagy. Azokat senki nem szereti
2023. szept. 11. 11:17
 23/65 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, még mindig nem érted a lényeget.

A hangsúly nem azon van, hogy megtudják-e, hogy ki jelentett, hanem azon, hogy egyáltalán ilyen az eszedbe jut, pláne, hogy megteszed.

Ha ennyire jó neked az ilyen jelentsük a másikat közeg akkor egyáltalán minek mentél ki külföldre? Itthon rokon gondolkodásúakkal vehetnéd magad körbe akikkel szét jelentgethetnétek egymást.

#11 voltam.

2023. szept. 11. 11:56
 24/65 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, megható az igyekezeted, hogy az étterem jó híréért remegsz, miközben egy senki beosztott vagy.
2023. szept. 11. 11:59
 25/65 A kérdező kommentje:
23: De mondom, hogy az a kolléga is kavar meg jelentget rólam.
2023. szept. 11. 13:32
 26/65 anonim ***** válasza:
64%
Aha, és mégis mit jelent, vagy tán olyasmit csinálsz amit nem szabadna....?
2023. szept. 11. 22:28
 27/65 A kérdező kommentje:
26: Nem erről szól a kérdésem. A lényeg, hogy valótlan dolgokat, meg mentálisan nincs rendben, mások sem kedvelik, és örülnének, ha kirúgnák vagy felmondana.
2023. szept. 12. 07:46
 28/65 anonim ***** válasza:
67%
Akkor majd mások szólnak, ha akarnak. Neked ezzel nem kell foglalkoznod - persze, ha elég érett vagy hozzá.
2023. szept. 12. 11:48
 29/65 A kérdező kommentje:
28: És mi van, ha közülük is mindenki úgy gondolja, hogy majd más szól, ő nem akar?
2023. szept. 12. 11:53
 30/65 anonim ***** válasza:
67%

Akkor bebizonyosodik, hogy mindenkinek van gerince, nem lesz senkiből pitiáner spicli és továbbra is becsületes egyénként élnek a másik kollégához képest.

Ennyi.

2023. szept. 12. 12:13
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!