Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért néz a férfi?

Miért néz a férfi?

Figyelt kérdés

Munkahelyen állandóan néz, de nem szólal hozzám.

Nekem van barátom és családom is.

Köszi hogy rtok

29 éves nő

tegnap 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
Hááát, ha a bámuláson kívül nem is szól hozzád, akkor egész egyszerűen mulya. Velem szemben is ül egy harmincas, férjezett, kétgyerekes jófej vidám csajszi, (én meg nős vagyok) és néha csak úgy nézem, de nem zavarja, mert tudja hogy egész nap mégsem bámulhatom csak a monitort :D Amúgy még ebéd közben is egymással szemben ülünk és sokat dumálunk... :) Szóval lehet az ilyesmit helyén kezelni
tegnap 22:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert van szeme
tegnap 22:21
 3/4 anonim válasza:
65%

Több okból nézhet/figyelhet.

1.Valószínűleg tetszel neki, tetszik neki a stílusod, arcod, alakod természeted stb.

2. Társas intetakció: figyeli hogyan végzed a munkád, milyen feladatokat végzel el, mennyit és hogy dolgozol.

3. Tisztelhet vagy megbecsülhet téged és azért figyel. Szakmai tudásod, magatartásod.

4. Lehet csak szimplán véletlenül találkozik a tekintete a tieddel. Gondolnolkodik, összpontosít és egyszerűen csak pont rád figyel.

5. Szociális dinamika. Többen dolgoztok együtt a munkahelyen és mivel munkatársak vagytok figyelitek egymás munkáját, viselkedését stb.

Nem feltétlenül romantikus szándékot jelent, de ha annyira zavar, akkor esetleg mond meg neki, beszélj vele. A munkahelyen fontos az egymás tisztelete. Mindkétfélnek tiszteletben kell egymást tartania.

tegnap 22:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ő 1 terminátor a jövőből és az életedet védi.
tegnap 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!