Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hol lehet manapság jó munkát...

Hol lehet manapság jó munkát találni?

Figyelt kérdés
LinkedIn, ismerős vagy hol?

ma 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Akárhol, ha kompetens munkaerő vagy és vannak szoc skilljeid. Ha utóbbi noncs meg, akkor meg neten akárhol.

Legutóbb pl a buszon kaptam egy ajánlatot, csak már le vagyok foglalva 2 évre szóval el kellett utasítani. Haveromat meg linkedinen keresték meg.

ma 20:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor legközelebb megkérdezem a BKV-ellenőröket, hogy ajánljanak már be.
ma 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert szerinted van egy hely, ahova a jó munkákat gyűjtik össze?
ma 20:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Én linkedinen próbálkozom meg ismerősök ajánlottak be, de eddig nem jártam sikerrel. Kíváncsi vagyok, mások hogy csinálják.
ma 21:08
 5/6 Noren1989 ***** válasza:
81%

Én speciel legutóbb ráírtam egy személyes hangvételű levélben a cég központi mailjére.

Profession-ön lehetett volna jelentkezni is,

de az nem a stílusom.

Kiderült, hogy így egyenest a főnihez landolt az önéletrajzom.

Azóta is ott dolgozom, kellemes kis munkahely.

ma 21:20
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Ez eltérő, hogy kinek mit számít jónak, illetve megfelelőnek, milyen elvárasai vannak egy munkahellyel kapcsolatban és milyen szempontokat részesít előnyben, vagy vesz figyelembe elhelyezkedéskor.

Valaki be éri anyagilag kicsit kevesebbel is anyagilag csak elfogadható légkör, relatíve közel legyen legyen a lakóhelyhez, esetleg legyen lehetősége délután időben elmenni a gyerekért és foglalkozni a családdal is stb.

Valaki minden körülmény mindegy csak az számít, hogy elmondhassa magáról relatíve sokat keres, rossz légkör stb. pénz ellenére teljes boldogtalanság stb.

Erre szerintem nincs tökéletes recept, egy jó,vagy megfelelő munkahelyhez szerencse is szükséges. Az, hogy valami minden szempontból tökéletes az nagyon ritka.

Én például még gyakornokként kerültem a mostani munkahelyemre, és én szeretem azt, amit csinálok, tetszik a projekt rendszer nem monoton,a hétköznapokban rugalmasabb munkaidő, még akkor is vannak csúcs, vagy főidőszakok is, amikor szinte nulla szabadidő, pénz is kielégítő. Nekem ez így jelenleg megfelel.

Munkában az egy nagy előny, ha szeretted a munkád, ha van siker élményed, esetleg látod, érzed egy - két előnyét, a többi hasonló munkahellyel szemben.

ma 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!