Náthásan, megfázva miért járogatnak orvoshoz az emberek, azzal még simán lehet dolgozni menni?
200 zsepi csak oda. Jóól van. XDD
Más tuti nem volt még ilyen beteg a világon soha. De akkor jön a kérdés, hogyha már induláskor ennyire a halalodon voltál, minek mentél be??
Van egy kollégám, NONSTOP szipog. A légkondi teszi vszeg, nem beteg. Menekülnek körüle az emberek, mert egyszerűen elviselhetetlen egész nap ezt hallgatni:D
De ha valaki megfázik és úgy szipog.... hát az pontosan ugyanennyire idegesítő:D És csodálkozik, hogy egész nap megy a metál a zajszűrős fejhallgatóban és nem tud máshoz szólni, mert mindneki teletömi a fülét, hogy ne hallja a váladékozását:D
Papírokat intézni be kellett mennem, de utána mentem is haza. Nem volt olyan “jóó”.
"Nem, nem teszik jól hogy ráaggatják másokra a t@konykórjukat. Tudom hogy divat önzőnek lenni és ha kell akkor más pusztuljon is el, de nehogymá korlàtozva legyek a ✨jogaimban✨ de attól még nem ez lenne a normális."
De, nagyon is jól teszik az emberek azt, hogy élik tovább az életüket és hogy nem várják el a világtól, hogy megálljon egy nátha miatt.
Értem én, hogy felétek divat önzőnek lenni, kerülni a munkát és másokkal elvégeztetni a feladataitokat, de attól még nem ez a normális. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!