Náthásan, megfázva miért járogatnak orvoshoz az emberek, azzal még simán lehet dolgozni menni?
Másokkal elvégeztetni a feladataimat? NYILVÁN ez oda-vissza működik, ha beteg vagyok akkor a kollégáim tartják a frontot, ha kollégám beteg akkor meg én (is) tartom a frontot. Munkamegosztásnak meg csapatmunkának hívják az ilyesmit, nem önzőségnek.
Szr lehet olyan helyen dolgozni ami összedől ha egy alkalmazott kihagy 2-3 napot. Szabira se mehettek vagy mi???
Inkább hagyjuk is az 58-ast.
Neki meg az a mániája, hogy ha valaki náthás lesz, akkor bizony megáll a világ és ki sem lehet menni a karanténszobából. :D
"NYILVÁN ez oda-vissza működik, ha beteg vagyok akkor a kollégáim tartják a frontot, ha kollégám beteg akkor meg én (is) tartom a frontot."
Jobb helyen az embernek nem kell mások helyett tartani a frontot és nem is várja el senki, hogy helyette csicskázzon a többi.
Ráadásul a nálatok levő rendszer baromira igazságtalan azokkal szemben, akik soha nem, vsgy csak nagyon ritkán szoktak betegek lenni- mert hogy ilyen emberek is vannak ám.
Márpedig jobb helyeken akkor is szokás szabira, táppénzre menni ha a fejed tetejére állsz.
Nem csicskázás, a munkakörinkben szereplő feladatokat végezzük ilyenkor (is).
60, persze, szipogjon a kva anyám mások pofájába, már megbocsáss. Továbbra sem adtatok semmilyen indokot miért kellene ezt csinálni azon kívül, hogy... mert:D
62, ez a világmegállás a te mániád. Nem áll meg semmi. Csak máshova kerül a fókusz. Bocsáss meg, de nekem a saját életem fontosabb, mint a munka.
Főleg, hogy van egy csapat ami segíti egymást. Ez a csapatmunka lényege. Teljesen értelmetlen mártírkodni meg másokat zavarni. Egyszerűen... nincs értelme:D Nincs erre jobb szó, egyszerűen nem tudod megindokolni miért lenne erre szükség.
A normális emberek nem csinálnak ügyet egy náthából akkor sem, ha ti sikítva tomboltok emiatt.
Jobb lesz, ha beletörődtök abba, hogy mi akkor is ugyanúgy el fogunk járni dolgozni is, szórakozni is, meg mindenhová máshová is, ha nektek az nem tetszik.
Ja, és bocsánat, hogy a saját életem fontosabb nekem, mint az, hogy néhány hipochonder hisztigépet ne zavarjak meg a néhány orrfújásommal. :D
64#
Csak hogy tiszta legyen, jelenelg ketten vagyunk 4,5 zöldponttal válaszolók. Két emberrel beszélgetsz perpill. :)
(válaszolok akkor én is:
"Szr lehet olyan helyen dolgozni ami összedől ha egy alkalmazott kihagy 2-3 napot. Szabira se mehettek vagy mi???"
Hát, ha táppénzre nem tud menni nálunk az ember, akkor nyilván szabira se. Nem logikus? :D Sajnálatos dolog, tudom. Én sem voltam nyaralni 5 éve, dehát ez van. Kisebb gondom is nagyobb annál, minthogy pancsoljak nyáron valahol)
"Már nem azért, de ha ez agyonnyom titeket, akkor ott elég nagy gondok vannak."
Ha még egy nátha is agyonnyom titeket, akkor bizony ott sokkal nagyobb gondok vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!