Náthásan, megfázva miért járogatnak orvoshoz az emberek, azzal még simán lehet dolgozni menni?
", de attól még vannak az embernek kötelességei, amik ugyanúgy az élethez tartoznak, mint bármi más"
Igen.
Kötelesség munkaidőn belül, az év munkanapjain, kivéve a szabadságokat és azokat a napokat, amikor nem vagy munkára alkalmas. Ugyanis szabadságon és táppénzen nem kötelességed a munka.
Nem kötelességed beledögleni a munkába. Márpedig ha valaki nem veszi ki a szabadságait sem, az bizony szinonímája annak, hogy a munkájának él.
Ha el tudod végezni más munkáját is a tiéd mellett, akkor nem sok melótok lehet alapból :D pinalengető munkakör.
+ Megnézném, ha mondjuk házra gyűjtesz, vagy hitelt kell törlesztened, vagy albérletet kell fizetned, vagy egyedül nevelsz egy gyereket, esetleg mindezek egyszerre, akkor te hazamennél-e?
Nincs bónusz, nincs prémium, esetleg mondvacsinált levonásokkal is büntet táppénz miatt a cég.
Na??
#79.
Azt a választ nem én írtam, hanem a másik 4,5 pipás felhasználó.
Nekem van időm a munkám mellett szórakozni is, de attól még megvan a véleményem azokról, akik csak a lógásnak élnek. :D
Amúgy jelezném, hogy a megfázás és a nátha nem ugyanaz.
A nátha vírusos megbetegedés, fertőz, lázzal jár, csak tüneti kezelés lehetséges.
A megfázás javarészt bakteriális, könnyen gyógyítható, enyhe lefolyású.
Hol írtam kidőlésről? 🤨
Amúgy pont hogy ti írtok a világ megállásáról, én pont azt magyarázom hogy értelmes munkahelyeken nem áll meg a világ, ha valaki 2 napig otthon marad.
82, házra gyűjtök, de ettől még nem függesztem fel az életemet arra a röpke 8 évre amíg összejön a kívánt összeg. Nem aon a 15.000 forinton fog múlni amit a táppénz miatt bukok.
Az meg, hogy a munkahely nem biztosít elegendő munkaerőt a munka elvégzésére az rossz munkáltatóra vall. Az meg, hogy az egészségügyi állapotod alapján büntetnek, az konkrétan illegális De ezt már megbeszéltük. Ha te szeretsz szenvedni, maradj ilyen helyen, de a legtöbben szívesebben keresnek olyan helyet, ahol nem kutyaként tartják.
"Amúgy pont hogy ti írtok a világ megállásáról"
Nem mi várjuk el más emberektől, hogy rohadjanak a négy fal között napokon át és állítsák meg a teljes életüket egy nátha miatt.
Normális helyeken nem emelik ilyen szintre a hipochondriát. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!