Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Náthásan, megfázva miért...

Náthásan, megfázva miért járogatnak orvoshoz az emberek, azzal még simán lehet dolgozni menni?

Figyelt kérdés

2023. febr. 1. 14:39
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/292 anonim ***** válasza:
45%

", de attól még vannak az embernek kötelességei, amik ugyanúgy az élethez tartoznak, mint bármi más"

Igen.

Kötelesség munkaidőn belül, az év munkanapjain, kivéve a szabadságokat és azokat a napokat, amikor nem vagy munkára alkalmas. Ugyanis szabadságon és táppénzen nem kötelességed a munka.

Nem kötelességed beledögleni a munkába. Márpedig ha valaki nem veszi ki a szabadságait sem, az bizony szinonímája annak, hogy a munkájának él.

2023. febr. 2. 16:03
 82/292 anonim ***** válasza:
0%

Ha el tudod végezni más munkáját is a tiéd mellett, akkor nem sok melótok lehet alapból :D pinalengető munkakör.

+ Megnézném, ha mondjuk házra gyűjtesz, vagy hitelt kell törlesztened, vagy albérletet kell fizetned, vagy egyedül nevelsz egy gyereket, esetleg mindezek egyszerre, akkor te hazamennél-e?

Nincs bónusz, nincs prémium, esetleg mondvacsinált levonásokkal is büntet táppénz miatt a cég.

Na??

2023. febr. 2. 16:04
 83/292 A kérdező kommentje:
74 Jogos, mondom minden élethelyzet más, ha ti lerendezitek így akkor az tök jó, az is jó ahol ez így mindig ez működik. Máshol sajnos nem
 84/292 anonim ***** válasza:
60%

#79.

Azt a választ nem én írtam, hanem a másik 4,5 pipás felhasználó.

Nekem van időm a munkám mellett szórakozni is, de attól még megvan a véleményem azokról, akik csak a lógásnak élnek. :D

85/292 anonim ***** válasza:
33%

Amúgy jelezném, hogy a megfázás és a nátha nem ugyanaz.

A nátha vírusos megbetegedés, fertőz, lázzal jár, csak tüneti kezelés lehetséges.

A megfázás javarészt bakteriális, könnyen gyógyítható, enyhe lefolyású.

2023. febr. 2. 16:05
 86/292 anonim ***** válasza:
28%

Hol írtam kidőlésről? 🤨

Amúgy pont hogy ti írtok a világ megállásáról, én pont azt magyarázom hogy értelmes munkahelyeken nem áll meg a világ, ha valaki 2 napig otthon marad.

2023. febr. 2. 16:06
 87/292 anonim ***** válasza:
45%

82, házra gyűjtök, de ettől még nem függesztem fel az életemet arra a röpke 8 évre amíg összejön a kívánt összeg. Nem aon a 15.000 forinton fog múlni amit a táppénz miatt bukok.

Az meg, hogy a munkahely nem biztosít elegendő munkaerőt a munka elvégzésére az rossz munkáltatóra vall. Az meg, hogy az egészségügyi állapotod alapján büntetnek, az konkrétan illegális De ezt már megbeszéltük. Ha te szeretsz szenvedni, maradj ilyen helyen, de a legtöbben szívesebben keresnek olyan helyet, ahol nem kutyaként tartják.

2023. febr. 2. 16:08
 88/292 A kérdező kommentje:
És még igen vannak azok az emberek akiknek ott a bónusz, prémium. stb. Volt kolléganőm aki influenzás volt, mondta h ő most bejön nagyon nagyon kéri legyünk megértőek, mert olyan most a munkája, hogy muszáj és értsük meg. És ez is a csapatmunka része, ez van és kész.
2023. febr. 2. 16:08
 89/292 A kérdező kommentje:
86 ha Te akarsz akkor otthon maradsz ennyi, más meg megy, mert éppen úgy érzi jónak, attól nem vagy lenézve :D
2023. febr. 2. 16:09
 90/292 anonim ***** válasza:
60%

"Amúgy pont hogy ti írtok a világ megállásáról"

Nem mi várjuk el más emberektől, hogy rohadjanak a négy fal között napokon át és állítsák meg a teljes életüket egy nátha miatt.

Normális helyeken nem emelik ilyen szintre a hipochondriát. :D

2023. febr. 2. 16:10
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!