Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Náthásan, megfázva miért...

Náthásan, megfázva miért járogatnak orvoshoz az emberek, azzal még simán lehet dolgozni menni?

Figyelt kérdés

2023. febr. 1. 14:39
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/292 anonim ***** válasza:
39%

"Nem az életed nem áll meg, csak a nyomi skót munkahelyed megy csődbe."

Nekem valóban nem áll meg az életem, ugyanis én bármit csinálhatok náthásan is, veletek ellentétben.

Még szerencse, hogy én nem egy olyan nyomi, kiskirályok által uralt helyen dolgozom, mint ti.

2023. febr. 2. 17:09
 132/292 A kérdező kommentje:
127 igen, pl napközben belázasodtam, mondtam hogy igen hazamegyek mert valszeg én is influenzás vagyok, de a mai feladataimat elvégzem és csak aztán megyek. Mi is viccelődtünk a kolléganőmmel, hogy mennyi lesz a lázam mire hazaérek és nem, nem rettegett állandóan tőlem.
2023. febr. 2. 17:10
 133/292 anonim ***** válasza:
69%

Milyen menstruációs mi van? :D

Egyébként nyilván elkértem az oltási könyvet (oltva volt), lefotóztam és azzal mentem be a sürgősségire.

Nem vagyok hülye, ne magadból indulj ki. :)

2023. febr. 2. 17:10
 134/292 anonim ***** válasza:
38%

Hog ylehet azt mondani, hogy "nem kiskirályok által uralt helyen" dolgozik, miközben korábban még az volt, hogy konkrétan levonnak a fizetéséből, ha úgy tetszik a főnöknek?:D

Ha nálunk a főnök ilyesmivel próbálkozna, elég hamar kidobná a cég:D

2023. febr. 2. 17:11
 135/292 anonim ***** válasza:
33%

132# Te egy igazi hős vagy.

Ja, én is viccelődtem magamban, hogy majd vérfarkassá változok, csak veled ellentétben még volt bennem annyi, hogy nem hagytam a kollégáim és magamat sem sz@@rban azzal, hogy sarkon fordulok és hazamegyek. Szépen ledolgoztam a napomat, és csak utána mentem dokihoz. Mert így korrekt.

2023. febr. 2. 17:13
 136/292 anonim ***** válasza:
44%

#134.

Kiskirályok egyedül nálatok vannak, akik bárkit kedvükre hazazavarhatnak, mint valami kutyát.

Nálunk nem vonhatnak le csak úgy, ok nélkül senkinek a fizetéséből, de még csak haza sem küldhetnek minket. Tudom, meglepő.

2023. febr. 2. 17:15
 137/292 anonim ***** válasza:
38%

Még mindig nem érted, hogy egy normális helyen nem hagyod szarban a munkatársaidat azzal, ha kiesel a munkából...

De ez végülis vszeg a perspektíva hiánya.

De mondok jobbat is amúgy:

Van olyan, hogy valaki munkaidőben "csak kiugrom 2 órára el kell intéznem valamit" és ez is tök okés mindnekinek:D

Csak ne kapj agyérgörcsöt:D

2023. febr. 2. 17:15
 138/292 anonim ***** válasza:
53%

Ezért mondtam korábban azt, hogy mi dolgozunk, te csak pinátlengetsz. :)

Mi a 12 órát becsülettel végignyomjuk. Nem kiugrunk ide-oda, meg megcsináljuk más munkáját.

Az nem is munkahely, hanem wellnes:D

2023. febr. 2. 17:17
 139/292 anonim ***** válasza:
60%

#137.

Te meg még mindig nem érted, hogy egy normális munkahelyen nincs kiskirály, aki kedvére hazaküldhet bárkit.

De nem is baj. Szerencsére van lehetőségem arra, hogy nekem megfelelő helyen dolgozzak, ahol nincs hazazavarásos diktatúra.

2023. febr. 2. 17:19
 140/292 anonim ***** válasza:
28%

Jahbocs. Ismétlem, nem azért tanultam, hogy 12 órában szopjak:D

És dolgozunk, nyugi. Azért lehetséges csakúgy kiugrani, mert a főnökség részéről az egyetlen elvárás, hogy a munka el legyen végezve időre és jól. És ez megtörténik. Az már nem számít, hogy mikor és hogy.

Maximum 8 óra munkára vagoyk kötelezve, feltéve ha nem óhajtanak túlórát fizetni. Ha a 8 órába nem fér bele az elvégzendő munka, és nem óhajtanak túlórát fizetni - ami már nem 2300, hanem 4600 forint lenne óránként - akkor vegyenek fel szépen további munkaerőt. Nem az én dolgom behozni azt, amit a logisztikának nem sikerült megfelelően felmérni.

Ha viszont kevesebb a munka, a szerződésem akkor is kötelezi a céget, hogy kifizesse a 8 óráér tjáró munkadíjat. Ismételten csak a cég dolga kilogisztikázni, hogy a lehető legjobban ki legyen használva a meglévő munkaerő, nem az enyém.

2023. febr. 2. 17:24
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!