Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Náthásan, megfázva miért...

Náthásan, megfázva miért járogatnak orvoshoz az emberek, azzal még simán lehet dolgozni menni?

Figyelt kérdés

2023. febr. 1. 14:39
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/292 anonim ***** válasza:
68%

"Ez örömteli, ezek szerint sose kell összefutnunk közös munkahelyen. Szupi."

Ennek én is örülök. Meg annak is, hogy normális munkahelyem van, ahonnan nem zavarhat haza a helyi atyaúristen.

"Amúgy hol írtam rettegésről?"

Ha nem rettegnél, akkor nem zavarna ennyire néhány orrfújás.

2023. febr. 2. 17:00
 122/292 anonim ***** válasza:
45%

118, félreérted

Mi megtehetjük azt, hog ynem dolgozunk, ha úgy van.

Te viszont nem teheted meg, hiszne kényszerítenek arra, hogy mindeképp dolgozz.

Melyikünknek van több lehetősége?:D

2023. febr. 2. 17:00
 123/292 anonim ***** válasza:
37%

Amúgy mint írtam, nem eltűröm hanem ELVÁROM hogy 100% munkaképes és 0% fertőzőképes kollégákkal dolgozzak együtt. Meg azt is elvárom hogy ne omoljon össze a hely ha valaki kimarad két napra. Nonszensz lehet így dolgozni hogy halálra vannak hajtva az emberek, mindegy hogy enyhe nátháról, komoly betegségről vagy akármi másról van szó.

2023. febr. 2. 17:02
 124/292 anonim ***** válasza:
60%

"Te viszont nem teheted meg, hiszne kényszerítenek arra, hogy mindeképp dolgozz."

Hol írtam, hogy kényszerítenek? :D

Engem nem kell kényszeríteni, ugyanis az én életem nem áll meg egy nátha miatt.

Mi dolgozhatunk bármikor, titeket viszont hazazavarhatnak a kollégák, ha úgy tetszik nekik.

Szerinted kiknek van több lehetőségük?

2023. febr. 2. 17:03
 125/292 anonim ***** válasza:
37%

Ha neked rettegés az, hogy inkább elkerülnél valamit ami kényelmetlen/kellemetlen, az valami fura mentális baj lehet, a legtöbb ember nem így gondolkozik, csak szólok.

2023. febr. 2. 17:04
 126/292 anonim ***** válasza:
37%

124

Nem az életed nem áll meg, csak a nyomi skót munkahelyed megy csődbe. 🤣🤣

2023. febr. 2. 17:05
 127/292 anonim ***** válasza:
59%

Emlékszem arra az esetre, amikor az ügyfél kutyája megharapott.

Kint voltam az isten háta mögött két kilométerrel. A lábam vérzett, de nem volt vészes, nem kellett mentő...

Most ilyenkor szaladjak én is haza?

Még csak délelőtt volt, és rengeteg helyen vártak, ahová időre kellett mennem. Nem volt senki, aki megjelent volna az egekből, hogy átvegye a munkám és folytassa a napot.

Délután visszavittem az autót a céghez, elmeséltem a főnöknek, jót nevettünk, aztán elmentem az ügyletre egy tetanuszért+bekötöttek szakszerűen.

Gondolom te, négypöttyösöm sírva rohantál volna haza, csapott-papot otthagyva mindent, mint aki jól végezte dolgát.

(És most már meg kívánom jegyezni:

28 éves nő vagyok)

2023. febr. 2. 17:05
 128/292 anonim ***** válasza:
27%

"Amúgy mint írtam, nem eltűröm hanem ELVÁROM hogy 100% munkaképes és 0% fertőzőképes kollégákkal dolgozzak együtt."

Én pedig ELVÁROM, hogy senki ne zavarhasson haza engem, csak mert úgy érzi, hogy ő a helyi kiskirály. Nonszensz, hogy így bekorlátozzák egyes helyeken az embereket.

Ha pedig ti még egy náthával sem vagytok munkaképesek, akkor ott elég nagy baj lehet.

2023. febr. 2. 17:06
 129/292 anonim ***** válasza:
17%
Tudjuk, hogy nő vagy, ismerünk a menstruációs véleményedről:D
2023. febr. 2. 17:07
 130/292 anonim ***** válasza:
28%

Kutyaharapásnál pl. nem mindegy hogy oltva volt-e a kutya. Ha nem, akkor alap az orvos azonnal. Akar a franc veszettséget elkapni, az nagyon nem nátha kaliber.

2023. febr. 2. 17:07
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!