Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem megy bele a főnököm...

Miért nem megy bele a főnököm semmilyen személyes témába?

Figyelt kérdés

Pl.

Viszonylag nehéz vele megbeszélnem ilyen egyszerű dolgokat, hogy meghalt egy rokonom, temetése lesz, szabadnap kell. Vagy beteg a gyerek, nem tudok dolgozni. Vagy bármi, ami személyes arról nem szoktunk beszélni, valahogy távol tart magától minden ilyen témát. Nem tud szinte semmit az életemről, körülményeimről.

Miért csinálja ezt ennyire így?

Nekem kicsit hiányzik, hogy valamennyire barátibban álljunk egymáshoz.

ma 15:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem akar közvetlenkedni, csak a munkáját végezni jár be, ahogy az alapból rendeltetve van. Ami pedig a szabadnapot és szabadságot illeti, ha van rá mód, elenged, ha nincs, nem enged el. Nem kötelessége neki mindenáron tudnia azt, hogy te miért akarsz egy adott időben szabad lenni.
ma 15:37
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Pedig jól csinálja. Ő a főnököd, nem a bizalmasod, nem a barátod. Ha elmossa ezeket a határokat akkor annak elég csúnya vége lehet, teljesen érthető, hogy ezt nem akarja.
ma 15:43
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Nem érdekli a gyereked rokonod. Engem se erdekel a kollégáké se. Rühellem azt is mikor le kell állni fotokat nézni mert csokisszája van vmi kisgyereknek es nekik cuki.
ma 15:46
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

*A munka érdekli.

Ha nem vagy akkor meg csak az melyik nap hány ember van es kesz.

ma 15:47
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
Mert ő a főnököd, nem a barátod. Nem tudom, hogy miért olyan nehéz ezt megérteni.
ma 16:06
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszi, ő nem a barátod.
ma 16:10
 7/12 anonim ***** válasza:
36%

Nálunk meg a főnök minden magánéleti dologrol kifaggat aztan szet is kürtöli.

A te főnököd valódi vezető a mienk meg vmi parasztokbol kiemelkedett kőbunkó főnök.

ma 16:27
 8/12 A kérdező kommentje:

Igen, egyébként így van ahogy írjátok.

Azért valamit csak kell mondani, miért kell most váratlanul egy szabadnap, nem?

Azt látom a munkahelyem többi hasonló beosztású embereinél, hogy ők meg haverkodnak az alattuk álló kollégákkal. Pl. vannak akik együtt ebédelnek, olyankor nyilván szóba jönnek személyesebb témák. A mi brigádunk meg soha. Ahányan vagyunk, annyi felé eszünk.

ma 17:17
 9/12 anonim ***** válasza:
30%

Ne problémázz! Olyan főnök, amilyen akar! A lényeg, hogy a munkahelyi feladatait ellássa, ne akarj neki plusz feladatkört adni, hogy téged pátyolgasson!

Az, hogy neked szabadnap kell, azt neked kell jelezned, nyilván ott elmondod, hogy haláleset miatt. Ebbe neki mégis hogy kellene belemennie? Te közlöd az információt. Arról is te közlöd az információt, hogy a gyereked beteg lett, ő meg nyugtázza, nem kell sehogyan belemennie.

Engedd meg, hogy mindenki legyen önmaga.. ő ilyen, a lényeg, hogy jól végzi e a munkáját.

ma 17:36
 10/12 anonim ***** válasza:
56%
Nekem is egy ilyen főnököm volt, és engem is zavart. Bár nálunk meg voltak kedvenckéi, akikkel még a csapattagokat is kibeszélték, így meg pláne zavaró volt, hogy engem meg se hallgat.
ma 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!