Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem megy bele a főnököm...

Miért nem megy bele a főnököm semmilyen személyes témába?

Figyelt kérdés

Pl.

Viszonylag nehéz vele megbeszélnem ilyen egyszerű dolgokat, hogy meghalt egy rokonom, temetése lesz, szabadnap kell. Vagy beteg a gyerek, nem tudok dolgozni. Vagy bármi, ami személyes arról nem szoktunk beszélni, valahogy távol tart magától minden ilyen témát. Nem tud szinte semmit az életemről, körülményeimről.

Miért csinálja ezt ennyire így?

Nekem kicsit hiányzik, hogy valamennyire barátibban álljunk egymáshoz.

ma 15:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%
8: Hogy miért kell szabadnap, arról alapesetben semmit nem kell mondani, pláne, ha még nem használtad el a 7 napot, amivel te rendelkezel. Abban az esetben lehet szükséges az indoklás, ha mondjuk ketten vagy annál többen akartok egy időben szabadnapot kivenni, és ez valamiért nem kivitelezhető, csak egy ember mehet el, és egymással nem tudtok dűlőre jutni. Akkor a főnöknek nyilván mérlegelnie kell, és azt engedi el, akinek a legfontosabb a dolga. (Tehát például a "Temetésre kell mennem." nyilván prioritást élvez a "Színházba akarok menni."-vel szemben.)
ma 18:46
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az álmom lenne egy ilyen főnök, de megértem, hogy neked túl zárkózott, hiszen nem ez az alap a legtöbb helyen. Valószínűleg ilyen a személyisége.
ma 19:19
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy nem érdekli a magánéleted meg a sajátját sem osztja meg veled, miben befolyásolja azt, hogy kinyisd a szádat és elmondd, hogy “temetés miatt szeretnék szabadnapot kérni”?
ma 20:18
 14/18 anonim ***** válasza:
84%
Jól teszi, nem akar közvetlenskedni.
ma 20:26
 15/18 anonim ***** válasza:
Jobb egy ilyen fonok mint az aki nyalizas alapjan kivetelezik es lenyegtelen azok hogy dolgoznak Na,en pont egy ilyen havekodos fonokno miatt lepek a munkahelyrol.Az ilyen fonokom jol megragalmazott es ilyen alapon akar felmondani... de meglattam amiket irt es gondolom a klikk osszefogasanak az eredmenye amit irt.Neki gond hogy introvertalt vagyok es ebbol kifolyolag azt irta rossz a termeszetem es negativ atmoszferat teremtek a kollektivaban.En a munkamat jol elvegzem.Ennek semmi jelet nem lattam hogy mi keszul azert erezheto volt en nem vagyok a klikkbe attol,hogy kaveztunk,reggeliztunk.Egy ilyen fonoknek nagy hiba ha nem beszelsz vagy vihancolsz fel orakat hulyesegekrol.Ok meg felorakat elbeszelgetnek mosogep vasarlasrol,stb.Nekem az annyi,hogy megemlitem vettem mosogepet es kesz.De ilyesmiket csak ugy a semmibol nem is tartok lenyegesnek megosztani.
ma 20:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Elozo voltam meg a nagy traccsolas a semmirol nem munkahelyre valo.Es ennek eredmenye mikor o nincs ott hogy 20 percig sincs kint bekapcsolva a szamítógép és màr rég nyitva vagyunk.Nem beszélve arrol,hogy volt,hogy abban a 20 percben sötétben ultek bent es beszelgettek.
ma 20:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Álomfőnök. Dehogy hiányzik, hogy barátkozzon. Az viszont tényleg nem jó, ha nem tudsz benne megbízni és rossz érzés vele bizalmas információt megosztani (haláleset miatt pl jár rendkívüli szabadság, de kénytelen vagy közölni a történteket).
ma 20:56
 18/18 A kérdező kommentje:
Egyébként nekem sincs azzal bajom, hogy ő ilyen. Csak feltűnt, hogy más főnökök meg nem ilyenek. Nem korlátozzák ennyire csak a munkára a kommunikációt.
ma 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!