Férfi rokon most került be kórházba, én tudok bemenni hozzá, semmilye nincs, váratlanul került be, mit kell vinnem neki?
Vettem papucsot, egy ffi pizsamát, törölközőt, viszek szappant, sampont, fogkefe-fogkrém.
Szükség lehet valamire még hirtelen?
Ma 8ig van látogatás.
Köszönöm szépen!
Hü, de jó, még gyorsan tudok venni a sparban WC papírt, zsepit, el is felejtettem. Már úton vagyok. Evőeszközök szerintem műanyagot tudok csak , ha kapok, azt is elfelejtettem.
Innivalót már vettem közben , igen.
Azt hiszem a pénz nem az én dolgom lesz, csak Én lakom a kórházhoz ahova vitték, a legközelebb. Meg hát , ha kéri, akkor holnap viszek be, ha nincs nála.
Köszi szépen az ötleteket, javaslatokat!!
Nagyon szépen köszönöm!
Hát, több minden a nagy izgalomban és sietségben lemaradt, de holnap délelőtt pótolom, beviszem neki.
Fehérneműt sem vettem, meg még kell egy jópár személyes holmi. Most nem kelhet fel, úgyhogy szerencsére ráérek reggel bevinni azokat a dolgokat, amiket még külön kért.
Köszönöm az utolsó hozzászólónak a részletes listát, el is mentettem, ki tudja, mikor lehet rá szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!