Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért kell megadnom a (nagyon)...

Miért kell megadnom a (nagyon) személyes adataimat, ha még nem is jelentkeztem semmilyen állásra?

Figyelt kérdés
Regisztrálni akarnék az Eudiákok iskolaszövetkezet oldalán, de a regisztrációhoz minden személyes okmányom adatait (diákigazolvány, adókártya, anyja leánykori neve) elkérnék. Ez azért zavar, mert sok más szövetkezethez vagyok regisztrálva, de egyiknél sem kértek ilyesmit előre. Miért nem akkor kell ezeket megadni, miután már behívtak egy munkára? Nem tudom, hogy mennyire jó ötlet leírnom ezeket az adatokat egy internetes oldalon, ezért kérdezném, hogy ez mennyire biztonságos így?

2023. márc. 30. 19:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Az Eudiákok egy álláskereső adatbázis, mely kifejezetten diákok számára lett kitalálva.

A regisztráció nem kötelező, de erőteljesen ajánlott.

Az oldal egyébként regisztráció nélkül is használható...

Az adatok megadása a regisztráció feltétele, ami ahhoz kell, hogy ISKOLASZÖVETKEZETEN keresztül tudj munkát vállalni.

Ha regisztrálsz (és tagja leszel a szövetkezetnek), akkor sok mindent meg tudsz tenni, pl. beállíthatod a munkakeresési paramétereket ezáltal jobban tudnak Neked munkát keresni a szövetkezet dolgozói.

Igen, ebben állna az igazi jelentősége a dolognak: regisztráció ellenében a szövetkezet dolgozói keresnek NEKED munkát, az általad megadott paraméterek alapján, pontosabban küldenek munkalehetőségeket és neked "csak" el kell döntened, hogy vállalod - e.

Ha nem regisztrálsz, akkor ez nincs.

2023. márc. 31. 05:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!