Náthásan, megfázva miért járogatnak orvoshoz az emberek, azzal még simán lehet dolgozni menni?
90, de attól még, hogy nem dolgozol, nem áll meg az élet:D Nem érted?:D
88, ezt korábban már kifejtettük, hogy igen, van olyan szituáció, amikor menni kell és akkor menni kell.
DE a kollégád is a megértéseteket kérte. Ez is csak azt jelzi, hogy ő is úgy gondolkodik, hogy nem az a normális, ha betegen bejön.
"de attól még, hogy nem dolgozol, nem áll meg az élet"
A munka is az élet része. Ez van, hiába nem tetszik nektek.
Raadásul a hozzátok hasonló hipochonderek még azt is elvárnák, hogy ne csak dolgozni ne menjen az ember, hanem ne is szórakozzon, ne is találkozzon senkivel, stb.
Hát, leshetitek, hogy én bármikor is otthon maradjak egy betegség miatt. :D
92es, nem te nyújtod a szolgáltatást, hanem a cég, ahol dolgozol. A cégnek dolga biztosítania a szolgáltatást - és így azt is, hogy betegség esetén ne álljon le a cég működése.
Az újfent a cég hibája, ha a profit érdekében a minimumra szorítkozik és csak akkor képes biztosítani egy szolgáltatást, ha minden ideálisan megy. Mondjuk eg yilyen cég hosszú távon nem is képes megmaradni a versenypiacon, hiszen a rugalmatlanság törékennyé teszi.
Nem megy, szerencsére a munkahelyemen hazazavarjàk azt aki bemenne taknyolni.
Sivár élet lehet ha ennyire a világ végének érzed ha 1-2 napig nyugton kéne maradni.
Amúgy nem a hipochonderekről volt szó a kérdésben, hanem arról ha beteg vagy.
A mostani munkahelyemen 4 éve melózok, 2 vagy 3 alkalom volt hogy lebetegedtem és kellett pár nap. Ha szerinted emiatt hipochonder vagyok akkor fogalmad sincs mit jelent a szó.
Evidens módon a szolgáltató feladata elegendő munkaerőt szerezni, hogy ne álljon le a cèg működése ha valaki kimarad pár napra.
Továbbra se értem, azokon a helyeken amikről írsz, szabadnapot se vehetnek ki az alkalmazottak??? Orvosi vizsgálatokra, szűrésekre se mehetnek el??
"Nem megy, szerencsére a munkahelyemen hazazavarjàk azt aki bemenne taknyolni."
De bemegy. Szerencsére az én munkahelyemről nem zavarnak haza senkit egy nátha miatt, mert mi nem vagyunk kutyáknak nézve.
"miért kéne valakinek NYUGTON MARADNI csak azért mert náthás, ha te akarsz akkor tedd, más meg nem marad nyugton."
Roppant vicces, ahogyan a betegségektől rettegő hipochonderek elvárnák mindenkitől, hogy maradjanak otthon az ő kedvükért, utána meg még ők neveznek más embereket önzőnek. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!