Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Náthásan, megfázva miért...

Náthásan, megfázva miért járogatnak orvoshoz az emberek, azzal még simán lehet dolgozni menni?

Figyelt kérdés

2023. febr. 1. 14:39
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/292 anonim ***** válasza:
35%

68, ja, mert dógózni kelllllll:D

Nah, ez a válasz a kérdésre. Szívesebben dolgozol, mint éled az életed.

Elfogadom, de te meg fogadd el, hgoy van akinek a munka nem életcél, csupán eszköz arra, hogy éljen, hogy megteremtse azt a közeget és lehetőséget, amit szeretne.

Elfogadom, hogy neked a munka a fontosabb, de azért jó lenne, ha meglátnád, hogy a legtöbb ember nem így gondolkodik. És ettől nem lesznek lógósok, pusztán nem akarják a saját idejüket és jólétüket feláldozni a munkáért.

2023. febr. 2. 15:51
 72/292 anonim ***** válasza:
45%

Sok embernek csak a munka van az életében ami igazolja a létezését, gondolom ezért kapaszkodnak bele foggal-körömmel. Én azért sajnálom őket, rossz lehet így élni.

2023. febr. 2. 15:54
 73/292 anonim ***** válasza:
59%

"Szívesebben dolgozol, mint éled az életed."

Hol írtam ilyet? :D

Nem a munkámat tartom az életem értelmének, de attól még vannak az embernek kötelességei, amik ugyanúgy az élethez tartoznak, mint bármi más. Ha nem érted, hogy miért kell dolgozni, vagy pedig ha szeretsz egész nap otthon punnyadni a gép előtt egy nátha miatt, akkor bizony baj van.

2023. febr. 2. 15:55
 74/292 anonim ***** válasza:
45%

70, nope, ha más beteg, rászólok hogy menjen haza, pihenjen és elvégzem az ő munkáját is. Alap.

Sőt, ha azt látom, hogy sak simán érzelmileg rottyon van pl gyász vagy nehéz élethelyzet miatt, akkor is mondom, hogy menjen, igyon eg ykávét, majd én befejezem a részét.

Ez csak munka. Megcsinálom oszt annyi, nincs ebben semmi. Nem kell beledögleni, fontosabb a testi-lelki stabilitás. És ha több van eg ykicsit mások miatt? Nem kell egyből mártírkodni, meg számolgatni ki végzett több munkát. Nem vagyok számító gyökér, hogy "én 3-al többet icsnáltam meg mint te, szóval most én hátradőlök és dolgozz te". Az ilyen számító robotoktól az Isten őrizzen. Mivel nem fáj dolgozni, így nem okoz problémát segíteni annyival a másikon, hogy átvállaljam egy részét, cserébe ha őt tehermentesthetem, amikor szüksége van rá.

2023. febr. 2. 15:57
 75/292 anonim ***** válasza:
59%

#72.

Én meg inkább azokat az embereket sajnálom, akiknek még egy nátha is problémát tud okozni. Rossz lehet ennyire életképtelennek lenni.

2023. febr. 2. 15:58
 76/292 anonim ***** válasza:
37%

De miért lenne kötelesség betegen dolgozni, pláne ha az ország jogrendszere is azt mondja hogy nem muszáj??

2023. febr. 2. 15:58
 77/292 anonim ***** válasza:
52%

"Mivel nem fáj dolgozni"

Hát ha nem fáj nektek sem, akkor dolgozzatok és ne kerüljétek a munkát ti se! :D

2023. febr. 2. 15:59
 78/292 anonim ***** válasza:
45%

Értem, szóval aki nem akar csöpögő takonnyal lázasan kialvatlanul embereket fertőzni, az életképtelen. Tök logikus. 😄😄

2023. febr. 2. 15:59
 79/292 anonim ***** válasza:
45%

"Hol írtam ilyet?"

Itt:

"Én sem voltam nyaralni 5 éve, dehát ez van. Kisebb gondom is nagyobb annál, minthogy pancsoljak nyáron valahol)"

Ha nem az lenne, hogy szívesebben dolgozol, mint élsz, akkor nem törődnél bele, hogy a munka miatt nem mehtsz szabadságra sem.

Work-life balance. A fogalom azt tartalmazza, hogy dolgozol is és élsz is. És bizony ha neked nincs időd pihenni sem, akkor neked nincs meg ez az egyensúly.

És az egyetlen ok ami azt indokolja, hogy téged ez nem zavar az az, ha ezt szereted. Azaz a munka előrébb való, mint az élet, nem zavar, ha nem tudsz élni mellette.

2023. febr. 2. 16:01
 80/292 anonim ***** válasza:
49%

#78.

Aki kidől egy náthától, az bizony életképtelen. Nincs ezen mit szépíteni.

De hát tudom, a ti értékrendetek szerint ha valaki megfázott, akkor bizony meg kell állnia az egész világnak, ha pedig ki merészel menni otthonról, akkor addig kell bsztatni, amíg inkább haza nem megy. Milyen logikus. :D

2023. febr. 2. 16:02
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!