Náthásan, megfázva miért járogatnak orvoshoz az emberek, azzal még simán lehet dolgozni menni?
Bejelentett munkahely kell, akkor van táppénz, nem döglesz éhen ha valami történik.
De hát akkor járnia kell fizetett szabadnapnak és táppénznek is. Akkor milyen éhendöglésről beszélsz?
Te nem érted, hogy elmehetsz táppénzre, csak nem éri meg, mert a főnök "kötbér" címszóval akár napi 5-10 ezer forintot\nap is lefarag kedve szerint a fizetésedből.
És ugyan ki ellenőrzi, hogy mire vontak kötbért? Senki. Csak te tudsz róla, meg a főni.
45, igen, és erre írta itt valaki, hogy ez bizony törvénybe ütközik és simán feljelenthető a cég ezért és úgy megbssszák, hogy táppénzre megy szakadt végbéllel:D
Értem én, hogy büszke vagy rá, hog yilyen kemény vagy, hogy te ebben élsz, de ez valójában eg yillegális gyakorlat.
Ez illegális. Maximum a pótlékok vonhatók meg szabi/táppénz esetén. (Nyilván amellett hogy a táppénz a leggyakrabban nem 100%)
Hát nekem volt olyan hogy csak a munkába odafele 2 db százas zsepit fújtam el. Nekem erre nincs kapacitásom, ilyenkor inkább otthon maradok. Ki akar így mászkálni bárhova????
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!