Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Náthásan, megfázva miért...

Náthásan, megfázva miért járogatnak orvoshoz az emberek, azzal még simán lehet dolgozni menni?

Figyelt kérdés

2023. febr. 1. 14:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/292 anonim ***** válasza:
40%

Épp ellenkezőleg, normális munkahelyről leginkább hazaküldenek, de minimum elfogadják ha nem mész be betegen.

2023. febr. 1. 17:26
 12/292 anonim ***** válasza:
41%

Hogy a fenébe tudna 100%-ot teljesíteni a dolgozó, ha köhög, tüsszög, fáj a feje, hőemelkedése van és fáradt??? Fizikai munkához nincs erő, szellemi munkához meg nincs elèg koncentráció ilyenkor.

Szerencsére én eddig mindig olyan közegben dolgoztam ahol az átlag teljesítménye a kollégáknak nem olyan volt mint egy lázas t@konyfészeknek, már elnézést.

Akinek nem érződik a teljesítményén, az valószínűleg normál esetben is félgázzal dolgozik.

2023. febr. 1. 17:29
 13/292 anonim ***** válasza:
63%
#12 egy torokfájással, kis takonnyal azt vettem észre, hogy még így is jobban teljesítek, mintha mondjuk fáradt, kialvatlan, vagy nyűgös lennék...
2023. febr. 1. 17:38
 14/292 anonim ***** válasza:
67%
Ha hazaküldenének egy náthával, én ott helyben beadnám a felmondásomat.
2023. febr. 1. 17:38
 15/292 anonim ***** válasza:
33%

Hát nekem náthásan alap a kialvatlanság, köhögve-tüsszögve nem könnyű jól aludni.

2023. febr. 1. 18:14
 16/292 anonim ***** válasza:
26%

Na, ezzel legalább mindenki nyer (bántás nélkül mondom, tényleg így legalább mindenki folytathatja a munkát úgy ahogy neki tetszik, nincs ebből folyton konfliktus)

2023. febr. 1. 18:15
 17/292 anonim ***** válasza:
60%

"Szerencsére én eddig mindig olyan közegben dolgoztam ahol az átlag teljesítménye a kollégáknak nem olyan volt mint egy lázas t@konyfészeknek, már elnézést."

Szerencsére én eddig még nem dolgoztam soha olyan nyámnyila emberek között, akiknek még egy nátha is képes rontani a teljesítményén.

Nem tudom, hogy hol élsz te, de mifelénk mindenki ugyanúgy dolgozik, sportol és szórakozik náthásan is, mint bármikor máshol és jól is teszik ezt.

2023. febr. 1. 18:31
 18/292 anonim ***** válasza:
39%

Te az izomból menstruáló csaj vagy, mi?:D

Csak azt nem értem, hogy miért fáj annyira, ha nem kell dolgozni, ha épp nincs a toppon az ember. Mármint.. miért fáj ez neked?

Egy normális hely úgy állítja össze a csapatokat, hogy azok akkor is gond nélkül teljesítsék az elvárt szintet, ha a csapat 25%-a hiányzik, elvégre a szabadságolásra is figyelni kell. Jó, tudom, te nem mész szabadságra sem, mert nem vagy nyámnyila, te dolgozol. De a normális emberek bizony időnként szabadságra mennek és ha betegek, nem dolgoznak. És a normális munkahelyeken ez semminemű fennakadást nem jelent.

2023. febr. 1. 23:44
 19/292 anonim ***** válasza:
48%
A normális emberek nem csinálnak ügyet egy náthából, a normális munkahelyeken pedig nem pártolják a lógást és a munkakerülést. A nyomik szokása még egy náthával is otthon dögleni.
2023. febr. 1. 23:53
 20/292 anonim ***** válasza:
45%

19, és ez téged amúgy miért zavar?

Miért érzed küldetésednek, hogy mindenkit elítélj, aki nem adja még a vérét is a munkáért?

Úgy állítod be azokat, akik minden egészségügyi panasz ellenére bemennek a munkába, mintha valami hősök lennének. Pedig csak simán magukat szopatják, semmi szükség erre, senki nem lesz előrébb azzal, ha bemegy és senki nem lesz hátrébb, ha nem.

Akkor mirét ilyen fontos számodra, hogy ha a fene fenét is eszik, mindneképp dolgozni kell?

2023. febr. 2. 00:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!