Náthásan, megfázva miért járogatnak orvoshoz az emberek, azzal még simán lehet dolgozni menni?
"senki nem lesz előrébb azzal, ha bemegy és senki nem lesz hátrébb, ha nem."
Azt te csak szeretnéd, hogy így legyen.
De megértettem, ha te azt tartod normálisnak, akkor bizony erkölcsi piedesztálra kell emelni a munkakerülést, hiszen még a Nap is miattad kel fel. :D
"Ha valami göykér bejön és megfertőz, hát tarkón verem."
Még te nevezel bárkit is pökhendinek? :D :D
Ha valamelyik gyökér elvárná, hogy én végezzem el a munkáját csak azért, mert náthás lett, akkor bizony elküldeném a fenébe a nagyra nőtt óvodást.
"Többször bebizonyítottad már, hogy számodra a munka fontosabb az életnél is."
Már nem azért, de hol írtam ilyet? XD
Mindenesetre szánlak azért, mert képes vagy még egy náthából is ügyet csinálni. Szar lehet ennyire nyámnyilának lenni.
Budapest.
Nem, nem teszik jól hogy ráaggatják másokra a t@konykórjukat. Tudom hogy divat önzőnek lenni és ha kell akkor más pusztuljon is el, de nehogymá korlàtozva legyek a ✨jogaimban✨ de attól még nem ez lenne a normális.
Az orvos által kiírt táppénz vagy a szabadnap nem “lógás”, hanem alap lehetőség bejelentett munkaviszony esetén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!