Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkakeresés hogyan?

Munkakeresés hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Úgy alakult, hogy 13 év után elvesztettem a munkámat. 3 évet dolgoztam diákként utána 10 évet dolgoztam az előző helyemen, problémám volt vele, így hosszas idő után sikerült a váltás másik helyre, ott azonban 1,5 hónap próbaidő után elküldtek. A munkahely abszolút szabálytalan módon működött, olyan dolgokat követeltek meg, amihez nem volt képzettségem, valamint másnak maradandó kárt okozhattam volna vele. Valószínűleg az elbocsátás hátterében ez állt, hogy ezekben a folyamatokban nem voltam partner. Jelenleg minden lehetséges pozíciót megpályázok professionon, vagy ahol épp találok. Megtakarítással nem rendelkezem így mielőbb kell valamit találjak. Ti mit javasoltok? Nekem a professionnel nem volt jó tapasztalatom korábban. Egy külsős HR ismerős átnézte az önéletrajzom, ami elvileg megfelel a mai formai követelményeknek. Ennek ellenére korábban sem nagyon kaptam megkeresést. Mi a további lépés? Hol és hogyan keressek? Már állásbörzére is feliratkoztam, tehát nincs az, hogy ülök a langyos pocsolyában és várom mi legyen, mert számomra ez az egész helyzet kellemetlen és megalázó révén, hogy sosem jártam így. Diplomám ugyan nincs, de érettségim, illetve középfokú végzettségem van. Annyi, hogy Komárom Esztergom megyében élek, de nyitott vagyok a jelenlegi körülményekre való tekintettel felingázni Pestre vagy akár Győr irányába is, csak legyen valami.
ma 08:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
38%

Te connectivity.

Van arra egy ilyen cég autós asszem

ma 08:49
 2/14 anonim ***** válasza:
90%

Nézz ki cégeket es az allasportáljukon tölts fel nekik on.rajzot.

Ezen kivul a indeen jofogas stb hirdeteseket is olvashatod sokszor leközlik a cégnevet is

ma 08:49
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is a céges megoldásokat javaslom inkább. Bankok, szolgáltatók stb ügyfélszolgálata jó opció lehet.
ma 08:52
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyorséttermek, futár, boltok, ezekbe mindig keresnek embert, ha gyorsan kell vmi amíg nem találod meg azt, amit szívesen csinálnál.
ma 09:09
 5/14 anonim ***** válasza:

Helyi, környéki, megyei apróhirdetési oldalakon is nézelődj, nagyon sokan ilyen helyekre teszik fel az álláshirdetést, hogy releváns közönséghez érjen el.

Fészen ajánlom a Szárnyas Fejvadász oldalát, bár ott 90%-ban fővárosi hirdetések vannak, de néha ott is lehet kincsekre bukkanni.

ma 09:20
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket mindenkinek! 4es a Te elvedet követem, most is jelentkeztem mekibe, futárnak, benzinkútra, dohányboltba. Ezeket figyelem elsődlegesen!
ma 09:22
 7/14 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Egy kalappal neked! Én is most keresek állást, jelenleg munkanélkülin vagyok.

ma 09:26
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Sok szerencsét a munkakeresőknek!

Én legutóbb, hasonló szituációban külföldre mentem dolgozni. Nem bántam meg.

ma 09:29
 9/14 A kérdező kommentje:
8as! Mennék én is, de nulla megtakarítással rohadt nehéz. Nekem annyi szerencsém van, hogy a párom kedden áll munkába, de megalázó, hogy akár rövid időre is, de neki kelljen átvennie a lakásom hitelének intézését.
ma 09:30
 10/14 anonim ***** válasza:

Én 1000 eurót gyűjtöttem a kiköltözéshez, egy másik ezrest meg kölcsön kaptam. 5 hónap alatt jött össze a törlesztése és az, hogy összegyűjtsek megfelelő mennyiségű kauciót lakhatásra.

A párodnak majd kifizeted (ha úgy egyeztek meg) a részletet.

ma 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!