Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tényleg tud segíteni az...

Tényleg tud segíteni az egyház munkakereséssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Kijöttem külföldre szerencsét próbálni és felemésztettem a tartalékaimat. Nem bezsélem a nyelvet, semmi érdemi munkatapasztalatom sincs. Ha nem találok munkát akkor kénytelen leszek hazamenni, mert segélyt nem kapok. MUnkát meg ugye nem találtam, az égvilágon sehol sem alkalmaznak.

Anyám és nagyanyám azzal nyaggat minden nap, hogy menjek be a paphoz és az egyházhoz, mert azok fix adnak valamit lakhatásért cserébe. Legrosszabb esetben biblia poroló leszek de Ő szerinteük 100% hogy ha megyek nekik nyavalyogni, hogy mindjárt hajléktalan leszek és éhen fogok halni, akkor adnak valamit. Ez tényleg működő képes taktika?

okt. 23. 17:50
A kérdező szavazást indított:
Igen, az egyház többek közt erre is való, hogy segít a részorultakon.
A nagy büdös lótúrót. Semmit nem tud segíteni, időpazarlás odamenni.
22 szavazat
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
95%

Kedves Kérdező!

Ott rontottad el a külföldre költözést, hogy nem beszéled az adott ország nyelvét, és nincsen semmilyen ütő szakma és tapasztalat a zsebedben.

Nem szeretném megbántani a szüleidet, de elment az eszük!

Az egyház általában kérni szokott, de adni szinte SOHA!

------------------------

Tanuljál nyelvet és legyen valamilyen szakma a kezedben, mellette tapasztalattal, hogy eltudjál helyezkedni.

Sok sikert!

okt. 23. 18:02
 2/28 anonim ***** válasza:
91%
Hol vagy?
okt. 23. 18:08
 3/28 A kérdező kommentje:

Egyetemistaként jöttem ki mert felvételt nyertem ide egyetemre, de az egyetemmel hiába beszéltem, nem tudnak segíteni. A helyiek is szenvednek a munkakereséssel és alig van diákmunka lehetőség, főleg külföldieknek kb. 0.

A legtöbb nemzetközi diáktársamat eltartják a szülei és/vagy már alapból itt dolgoztak, mielőtt elkezdték az egyetem (esetleg home office munkájuk van). Diákhitelt pedig külföldiként csak akkor vehetek fel, ha már munkában állok itt legalább részidőben.

Kb. én vagyok az egyetlen aki a semmivel a háta mögött jött ki ide tanulni.

okt. 23. 18:09
 4/28 A kérdező kommentje:
#2 Svédország.
okt. 23. 18:10
 5/28 anonim ***** válasza:
91%
Mikor mentél ki?
okt. 23. 18:13
 6/28 A kérdező kommentje:
#1 És szüleim szerint érdemes lenne beszélnem egy a nagyanyám barátnőjének a barátnőjének a lányának a családjával, akik innen 1200KM-re laknak, az ország másik végében, mert azok majd tudnak segíteni biztos. Úgy, hogy egyáltalán nem ismerik az ország ezen részét, sosem jártak itt, de szerintük az nem számít és majd tudnak jó tanácsokat adni amik az interneten nincsenek fent. Érdemes lehet velük is felvenni a kapcsolatot?
okt. 23. 18:13
 7/28 A kérdező kommentje:
#5 Augusztus.
okt. 23. 18:14
 8/28 anonim ***** válasza:
91%
Hat legalább a nyelvet, a kultúrát, az ország helyzetet, munkaugyi dolgait ismerik, nem úgy mint Te. Igen, hivd fel őket.
okt. 23. 18:15
 9/28 A kérdező kommentje:
És az egyház #8? Felkeressem a paplakot?
okt. 23. 18:17
 10/28 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem felesleges. Ha eddig nem jártál oda... nyelvet nem beszeled. Gondolom vallásos se vagy...
okt. 23. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!