Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Gondoltál már arra, hogy...

Gondoltál már arra, hogy megalapítod a saját vallásodat/egyházadat? Milyen lenne?

Figyelt kérdés

2023. jan. 12. 13:04
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Igen, a Warcraft-ból a Szent Fény (Holy Light) vallása nagyon tetszik nekem és szeretném valódivá tenni.
2023. jan. 12. 13:08
 2/6 anonim ***** válasza:
8%

#1 Buta paladin!!!

Egyébként az én kedvenc vallásomat már meglapították:

[link]

Ha meg én csinálnék valami sajátot, az tuti hogy a hedonizmuson alapulna...

2023. jan. 12. 14:19
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

Nem.

Hívő emberként mondom, hogy semmi szükség az egyházakra. Egyikre sem.

A hit az saját meggyőződésből, megtapasztalásból vagy kialakul, vagy nem, a rádumálásnak semmi értelme (legfeljebb az adószedés).

Akiknek nincsenek önálló gondolataik, azokat minek csordába tömöríteni?

2023. jan. 12. 14:50
 4/6 anonim ***** válasza:
49%
Igen: coach-al és talprefelxológiával szerettem volna foglalkozni, volt időszak, amikor nagyon rákattantam a coach-témára, de nem mertem elindulni, így minden maradt a régiben. Volt olyan is, hogy valaki felvetette, hogy induljunk el együtt egy cégben, de azt meg a másik fél hozzáállása miatt nem valósult meg. Így maradt a közszféra.
2023. jan. 12. 17:31
 5/6 Metionin ***** válasza:
100%
Az Örökkévaló Macska egyházát (a Macskák musicalben ő az ún, istenük) de már az egyiptomiak nagy vonalakban megelőztek.
2023. jan. 12. 22:44
 6/6 anonim ***** válasza:
42%
Ha rajtam múlna, nem létezne semmilyen vallás. Akárkivel szóbakerül ez szóváltáskor, mindig valami hamubasült baromsággal jön elő, hogy isten miért létezik. Azért mert a biblia régi, számonra nem lesz hitelesebb. Azt is halandó emberek írták.
2023. jan. 13. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!