Azok a férfiak akik nettó 200-250ezer körül keresnek hogy terveznek saját egzisztenciát felépíteni, családot alapítani és eltartani?
200 alatt keresek.
Sehogy, nem tervezek családalapítást. Szülői ingatlanba lakok, el vagyok, gyűjtögetek. Nyilván ez a családi ingatlan egyszer majd rám száll, meg a testvéremre. Ha neki jó itt akkor maradunk, ha nagyon nem akar majd elviselni, akkor a spórolt pénzemből meg az eladás rám eső részéből veszek valami kis lukat, aztán majd eléldegélek valahogy.
Sehogy, orulok ha magam eltartom esetleg egy not ha az is keres, ha kesobb tobbet keresek majd atgondolom.
Alapvetoen olyan draga egy minosegi gyerekkor h sokkal tobb penzel se vallalnek be 2nel tobb gyereket.
Ennyi jövedelemből mit lehet tervezni?
Ennyi pénzből csak túlélni lehet.
Nem csak a férfiak feladata egzisztenciát teremteni és eltartani a családot. Normál esetben a férfi és a nő összerakja, amije van és együtt teremtik meg a családra valót (meg sokaknak besegít a család).
Az én férjem 230-at keres, én 250-et kerestem gyed előtt. Ez itt, keleten irodai melós fizetés, sokan ennyit sem kapnak. Elötte évekig külföldön dolgoztunk, úgy lett ingatlanunk. Most is megélünk gyerekkel.
De amúgy a legtöbb ismerős párnak beszálltak a szülők a lakásvásárlásba vagy megkapta valamelyik fél az elhunyt nagyszülők lakását, szóval én azt látom, hogy a többségnek nem önerőből kell megteremtenie ilyeneket.
"családot alapítani és eltartani?"
Ilyen kérdést csak egy olyan nő tesz fel aki otthon tervezi átlébecolni az életét!!
Már felette keresek, de kb. 1 éve meg ennyit kerestem.
Egzisztenciát könnyen: Külön élek, amit akarok, megveszek. Később cserélgetem a melókat és húzom fel a fizetésem. Diplomát is akarok. Örökölni is fogok házat, amit eladók és a tesómmal felezzük a pénzt.
Családot alapítani és eltartani? Értelemszerűen sehogy. Férfi vagyok. Nem igazán lehet a nőkre alapozni ilyen téren. Ha normális az ember, akkor unalmas lesz és megunják. Ráadásul, a szex is általában ellaposodik. Szóval, miért csináljak gyereket arra, hogy pár év múlva úgyis elválunk?
Pont az ilyen kérdezők miatt, csak olyan nővel tervezek hosszabb távon, akinek már van saját egzisztenciája és nem a férfiét tervezi lenyúlni.
Még, hogy eltartani??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!