Azok a férfiak akik nettó 200-250ezer körül keresnek hogy terveznek saját egzisztenciát felépíteni, családot alapítani és eltartani?
#11: Várjámá'... Egy csomó nő azon hisztizik, hogy a férfiak többet keresnek, most meg már az van, hogy a nők tartják el a férfiakat, mert a nők keresnek többet? :D
Lesz olyan, hogy nem mindenért mi leszünk a bűnösök?
Figyelj ennyi pénzből nem lehet boldogulni, csak tengődni.
Én kelet mo.-i vagyok, volt, hogy 52e Ft-ot kerestem majdnem két évig, mert nem találtam más megélhetési forrást, aztán jött más meló és lazán kerestem 120-160.000Ft között ez is ment 2 év 2 hónapig, majd nem fizettek ki és leléptem.
Aztán jött lehetőség és laktam BP-en, a fizetésem rögtön 300-370.000Ft között ment de cserébe 3 műszakoztam, vérnyomás és túlsúly gondjaim lettek, nem akartam otthagyni a melót, de bezárt a részleg és elküldtek máshova amit nem fogadtam el, így ismét haza kerültem most 290.000Ft keresek csak reggeltől estig és még Szombaton is melózni kell, cserébe este alhatok.
Most külföldre készülök, legyen egy kis tőkém, mert így házra valóban nem futja.
Asszony nincs, ilyen vándoréletet amit én folytatok, nem sok kapcsolat bír ki.
Nemrég ennyit kerestem, most már kicsit felette, várhatóan emelkedni fog még.
Szüleimnek köszönhetően saját lakásom van, így saját magam bőven el tudtam eddig is tartani, de családra ez nem elég, ha a saját nyugdíjaskorodra is félre akarsz tenni.
Gyereket ebben az országban nem vállalnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!