Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Azok a férfiak akik nettó...

Azok a férfiak akik nettó 200-250ezer körül keresnek hogy terveznek saját egzisztenciát felépíteni, családot alapítani és eltartani?

Figyelt kérdés
2022. nov. 27. 19:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
17%
Hát ez nem így működik, kérdező, a mai világban nekünk nőknek kell a férfiakat eltartani. Mindenhol azt látom, hogy a nő keres többet. Mi olyan helyen lakunk, ahol a fizetések nevetségesek, ha én nem tudnék otthonról dolgozni, nem tudom mi lenne. A férjemet nem adnám oda semmilyen gazdag emberért, de tény, hogy háromszor annyit keresek mint ő. Mármint amikor szar a helyzet, mert egyébként többet. De miért kellene gyereket tervezni? Van infláció, vírus, háború... Minek még egy istencsapása az életünkbe?
2022. nov. 27. 19:44
 12/22 anonim ***** válasza:
89%

#11: Várjámá'... Egy csomó nő azon hisztizik, hogy a férfiak többet keresnek, most meg már az van, hogy a nők tartják el a férfiakat, mert a nők keresnek többet? :D

Lesz olyan, hogy nem mindenért mi leszünk a bűnösök?

2022. nov. 27. 19:46
 13/22 anonim ***** válasza:
45%
Nincs családom, szülőkkel élek, de így szinte lehetetlen előrébb jutni. Majd 20 évet ha ledolgozom ilyen fizetéssel vehetek egy saját házát.
2022. nov. 27. 19:58
 14/22 anonim ***** válasza:
94%
sehogy, szerencsére ebből ha nem is dúsgazdag ember módjára, de még meg lehet egész jól élni, nyomorgás nélkül, ha valakivel összeköltözök, két fizetésből még könnyebb kihozni a dolgokat, gyereket nem szeretnék
2022. nov. 27. 20:05
 15/22 anonim ***** válasza:
62%

Figyelj ennyi pénzből nem lehet boldogulni, csak tengődni.

Én kelet mo.-i vagyok, volt, hogy 52e Ft-ot kerestem majdnem két évig, mert nem találtam más megélhetési forrást, aztán jött más meló és lazán kerestem 120-160.000Ft között ez is ment 2 év 2 hónapig, majd nem fizettek ki és leléptem.

Aztán jött lehetőség és laktam BP-en, a fizetésem rögtön 300-370.000Ft között ment de cserébe 3 műszakoztam, vérnyomás és túlsúly gondjaim lettek, nem akartam otthagyni a melót, de bezárt a részleg és elküldtek máshova amit nem fogadtam el, így ismét haza kerültem most 290.000Ft keresek csak reggeltől estig és még Szombaton is melózni kell, cserébe este alhatok.

Most külföldre készülök, legyen egy kis tőkém, mert így házra valóban nem futja.

Asszony nincs, ilyen vándoréletet amit én folytatok, nem sok kapcsolat bír ki.

2022. nov. 27. 20:05
 16/22 anonim ***** válasza:
76%
Ennyiből tervezni, előrelépni nem lehet. Nem is foglalkozom vele. Elvegetálok belőle és próbálok valahogy olyan munkát találni, amivel értékelhető fizetésem lesz.
2022. nov. 27. 20:28
 17/22 anonim ***** válasza:
74%
250-et keresek és sehogy.. nekem egy ilyen szar országba nem kell család. Nekem elég ez a pénz én nagyon jól el vagyok belőle.
2022. nov. 27. 20:29
 18/22 anonim ***** válasza:
89%

Nemrég ennyit kerestem, most már kicsit felette, várhatóan emelkedni fog még.

Szüleimnek köszönhetően saját lakásom van, így saját magam bőven el tudtam eddig is tartani, de családra ez nem elég, ha a saját nyugdíjaskorodra is félre akarsz tenni.

Gyereket ebben az országban nem vállalnék.

2022. nov. 27. 20:47
 19/22 Darius- ***** válasza:
93%
Ha kevésbé vagytok onellatoak, lakbérre kell fizetni, tobb gyermek van, gazzal futotok , amely most dragabb, auto van és nem motor akkor nem fér bele.
2022. nov. 27. 21:35
 20/22 anonim ***** válasza:
84%
Sehogy. 30-35 eves korog szuleimmel fogok elni, ha addig nemjon parkapcsolat
2022. nov. 28. 01:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!