Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért csinálják sokan úgy...

Miért csinálják sokan úgy hogy 1 képet raknak fel az egész facebookra magukról és semmi mást? És ugyan ez megy instagrammon is. Vagy valamikor szándékosan letörlik a saját képüket.

Figyelt kérdés

Sokszor vissza se jelölöm az olyat..odáig megértem hogy privát a profilja okés igaza van.

Még azt is értem hogy nem egy profil alkat.

De hogy 1 kép van "talán" róla ráadásul sokszor nem is magukról van képük hanem pl egy autóról vagy akármi másról..

Azt se tudja az ember hogy ő kicsoda.

Sokszor olyan mintha áll profil lenne..

És mikor bejelölik az embereket csodálkonak rajta hogy miért nem jelölik vissza..mert az se tudja kicsoda...

2022. nov. 27. 09:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%

Nekem is egy profilkép van kint összesen, igaz, azon legalább én vagyok.

De miért is kellene többet kirakni? A személyi igazolványodba is csak egy kép van.

Az meg hogy álprofil-e...ezt könnyen le lehet vàgni, pl. a közös ismerősökből, hogy vannak-e, stb.

2022. nov. 27. 09:48
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Egyébként meg pont úgy a legkönnyebb àlprofilt csinálni, hogy valaki kirak magáról 100 képet meg mindent, azt a másik lementegeti, és azokból csinál egy profilt. Még hihetőbb is lesz.
2022. nov. 27. 09:50
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
Nekem egy kép sincsen kint. Fú, összedőlt a világ... Miért kellene mindenkinek képeket kitenni?
2022. nov. 27. 09:52
 4/14 anonim ***** válasza:
78%

Mert nincs kedvem a kéretlen ismerkedő üzenetekhez. Marketplacen se tudtam hirdetni anélkül, hogy ne nyomultak volna.

Olyan is volt már hogy lelopták a képem és valami ruhás csoportban álprofillal hirdettek cuccokat x embert átverve a nevemben.

Random vadidegen (vagy talán ex, ex rokona, haverja) röhögő fejet küldött a képemre/bunkó kommentet.

Lehetne sorolni

2022. nov. 27. 10:02
 5/14 anonim ***** válasza:
72%
Profilom sincs! Na ki nyert? és sikeres ember vagyok
2022. nov. 27. 10:51
 6/14 anonim ***** válasza:
14%
Az nem tesz ki képet magáról aki tisztában van vele hogy úgy nézz ki mint egy zsák foss. És nem vállalják fel magukat így.
2022. nov. 27. 11:17
 7/14 anonim ***** válasza:
82%
Vannak akiknek nem az az életük, hogy a közösségi médián mutogatják magukat orrba-szájba, mint valami bazári majmot. Nekik általában arra kell a facebook és az insta, hogy a szeretteikkel kommunikáljanak, esetleg posztokat nézegessenek. Felraknak 1 képet magukról, hogy a rokonság meg a barátok megismerjék őket, és ennyi.
2022. nov. 27. 12:00
 8/14 anonim ***** válasza:
83%
Nekem az a tapasztalatom, hogy akik àllandóan képeket pakolnak fel, meg napi szinten posztolgatak, valójában nekik a legszarabb az életük, csak így próbálják bizonygatni, hogy nem is.
2022. nov. 27. 12:22
 9/14 anonim ***** válasza:
87%
Mert nem ebből áll az életük. Nekem sincs egy képem se, de remekül el vagyok, nem szoktak kamuprofilnak hinni, mindenki visszajelöl, csoportokba is bevesznek.
2022. nov. 27. 12:23
 10/14 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is csak 1 kép van kint rólam, bőven elég az. Felismerhető vagyok rajta, így rokonok, barátok, ismerősök megtalálnak, felismernek és kész. Nem ott élem az életem, nem érzek kényszert arra, hogy többet pakoljak ki, mutassak ott magamból. Nekem a közösségi felületek kapcsolattartás céljából vannak meg, illetve, hogy pár kedvenc előadóról plusz infót kapjak.
2022. nov. 27. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!