Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért csinálják sokan úgy...

Miért csinálják sokan úgy hogy 1 képet raknak fel az egész facebookra magukról és semmi mást? És ugyan ez megy instagrammon is. Vagy valamikor szándékosan letörlik a saját képüket.

Figyelt kérdés

Sokszor vissza se jelölöm az olyat..odáig megértem hogy privát a profilja okés igaza van.

Még azt is értem hogy nem egy profil alkat.

De hogy 1 kép van "talán" róla ráadásul sokszor nem is magukról van képük hanem pl egy autóról vagy akármi másról..

Azt se tudja az ember hogy ő kicsoda.

Sokszor olyan mintha áll profil lenne..

És mikor bejelölik az embereket csodálkonak rajta hogy miért nem jelölik vissza..mert az se tudja kicsoda...

2022. nov. 27. 09:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%
Nekem is összesen 1 profilkép és egy borítókép van fent facebookon, ami remekül reprezentálja a lelki világomat. Ennél több nem is kell. Nem szoktam jelölgetni senkit, így ez engem nem érint. A jelölgetős embereknek valószínű nincs jobb dolguk, de nem csak az adott pillanatban, ha nem úgy általában. Az ilyeneket kerülni kell, mert sejthető hogy baromi unalmas(lehet valamilyen szempontból fura is?) a legtöbbjük.
2022. nov. 27. 18:34
 12/14 anonim ***** válasza:
78%
én azt várom, hogy végre Magyarországon is bevezessék azt, hogy fb-n úgymond "védett profilja" legyen az embernek, azaz a képe nem menthető le, nem fotózható, stb, nekem is van vagy 10 képem kint, de ez évek során gyűlt össze, és a többsége csak ismerősöknek látható
2022. nov. 27. 21:04
 13/14 anonim ***** válasza:
81%
Minek? Én alig görgetem a facebookot vagy más értelmetlen siteokat, számomra jelentéktelen az egész.
2022. nov. 28. 18:15
 14/14 anonim ***** válasza:
80%
Rólam két kép nyilvános a többit meg csak az ismerőseim láthatják és meg van oldva.
2022. nov. 28. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!