Mi a tervetek erre a hétvégére?
1-es válaszoló: dicséretes dolog a testedzés! Kora tavasztól késő őszig én is tervezem. (Tavaly kezdtem újra hosszú évek kihagyása után.)
Kellemes hétvégét és jó pihenést kívánok! :)
3-as válaszoló: túrapartnered van? (Nem, nem ajánlkozás a részemről ez semmiképpen, pusztán érdeklődés.)
Jó étvágyat a pihenők idején. Mit viszel magaddal a hátizsákodban?
Ui: evés :D ez valamiféle csalafintaság jele?! :)
Túrahelyszínt elfelejtettem megkérdezni. Mindegy, most már egy kicsit lényegtelen is.
Ha szeretnél társakat találni, akkor turatars.com oldal - ha jól tudom, akkor van ilyen lehetőség.
Igen csalafinta vagyok :D
Bakonyba szoktam túrázni. Nagyon szép helyek vannak, pl, Római fürdő, Mórocz tető.
7-es válaszoló: érezzétek nagyon jól magatokat! :) Hány évesek vagytok a testvéreddel kedves 7-es, ha szabad kérdezni?
Közben én voltam már az altemplomban - temetkezési helyszín - elhunyt rokonomat látogatni. Mivel már 2 és fél éves emlék a haláleset, egyre kevésbé fájdalmas. Távolodik minden, enyhül a sajgó kín.
(Persze, néha szinte tűrhetetlen módon felerősödik a hiánya - néhány hétig/hónapig nagyon erős -, majd csillapodik és egyben rendeződik is ez a nagyon furcsa lelki folyamat.)
Ezt az egészet csak azért részleteztem ennyire, hátha más gyászolónak is szüksége lesz ezekre a bíztató, segítségnek szánt jelzésekre részemről.
Hátha valakinek még csak pár hetes/hónapos a veszteségélmény. Nekik küldöm ezt a vigasztaló, üdítő, reményt keltő jövőképet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!