Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tényleg tud segíteni az...

Tényleg tud segíteni az egyház munkakereséssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Kijöttem külföldre szerencsét próbálni és felemésztettem a tartalékaimat. Nem bezsélem a nyelvet, semmi érdemi munkatapasztalatom sincs. Ha nem találok munkát akkor kénytelen leszek hazamenni, mert segélyt nem kapok. MUnkát meg ugye nem találtam, az égvilágon sehol sem alkalmaznak.

Anyám és nagyanyám azzal nyaggat minden nap, hogy menjek be a paphoz és az egyházhoz, mert azok fix adnak valamit lakhatásért cserébe. Legrosszabb esetben biblia poroló leszek de Ő szerinteük 100% hogy ha megyek nekik nyavalyogni, hogy mindjárt hajléktalan leszek és éhen fogok halni, akkor adnak valamit. Ez tényleg működő képes taktika?

okt. 23. 17:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Az egyház a munkakerülésben vagy a rabszolga munka biztosításában tud segíteni.
nov. 7. 09:48
 22/28 A kérdező kommentje:
#18 Koldulni nem, hanem azt hiszik, hogy az egyház ad nekem valami munkát. Vagy náluk, vagy valami oylan helyen ahol interjú és minden papírozás nélkül már holnap kezdhetek.
nov. 7. 18:45
 23/28 A kérdező kommentje:
De amúgy kész röhej, hogy ha az egyetemet keresem meg ezzel, hogy kell diákmunka mert nem tudom fizetni itt magam, csak pislognak és eláll a szavuk, meg úgy néznek, mintha szellemet látnának. Mintha nem láttak volna még egy ilyen nemzetközi diákot akinek kell munka mert különben éhenfagy és nem ért semmihez és nem beszéli a nyelvet.
nov. 7. 19:23
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
ez milyen egyetem? az oktatas milyen nyelven megy? te vagy egyedül külföldi?
nov. 7. 19:39
 25/28 A kérdező kommentje:
Malmöi egyetem. Angol nyelven megy az oktatás. Nagyon sok külföldi diák van. De csak én vagyok olyan, akinek ilyen baja van. A többi vagy Erasmusos, vagy 22 éves akit a szülei tartanak el valami tehetős családból, vagy 30 év körüliek már meglévő online munkával vagy már bedolgozták magukat ide előre Svédországba évekkel ezelőtt és itt dolgoznak egyetem mellett.
nov. 7. 19:52
 26/28 anonim ***** válasza:
51%
Malmö ráadásul egy pöcegödör. Jobb ha hazajössz tényleg.
nov. 7. 22:08
 27/28 A kérdező kommentje:
Nem pöcegödör. Én is azt hittem, de közel sem az amit otthon mondanak róla. Teljesen normális svéd város. Kicsit több az arab, de nincs semmi gáz.
nov. 7. 22:30
 28/28 A kérdező kommentje:
Az egyetlen baj, hogy nincs munkaelehtőség, de ez most egész Svédországban így van. Helsingborgban élő haveromnál is ez van.
nov. 7. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!