Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A mai 40-eseknek nehezebb a...

A mai 40-eseknek nehezebb a munkakeresés?

Figyelt kérdés
2024. máj. 10. 06:05
 1/9 A kérdező kommentje:

Altalaba osszeszerelo gyarakba dolgozam 20 evet most meg alig talalok munkat, ennyire nem szamit a 20 eves tapasztalat? Inkabb felveszik a fiatalabbakat akik 3 het uan kilepnek?

Vagy felhivták az elozo munkahelyemet ahol osszevesztem a fonokel es lehet hogy elmondak nekik?

2024. máj. 10. 06:06
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
40 vagyok, 1 napot nem dolgoztam gyärban es ha melot keresek akkor mindig talälok megfelelöt 1-2 honap alatt... Sima szakmunkäskent.
2024. máj. 10. 07:20
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Önbecsapás. Neked nincs semmi hasznos tapasztalatod. 2 gyári robot inka között semmi eltérés nincs, ami tapasztalatot igényelne. 1 hét alatt bárki betanul.
2024. máj. 10. 07:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezen az oldalon bármilyen korosztályhoz tartozó ember talál munkát 2 nap alatt. :) Igaz a valóság nem ezt mutatja, de tudod itt mindenki nagyot mond. Amire nem tudom mi szükség van...
2024. máj. 10. 07:26
 5/9 A kérdező kommentje:

Akkor miert oda az allashirdeteshez hogy nehany ev osszeszereloi tapasztalat szukseges?

Amugy munkat szar fizetesert enis talalok 1 nap alatt de szaré hugyé nem fogok dolgozni

2024. máj. 10. 07:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ez megy most, tapasztalt kompetens embereket akarnak, de olyan áron, mint egy diákmunkást.
2024. máj. 10. 09:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Stagnál a gazdaság. Én is észrevettem a magam munkakörébe, de a tágabban is, hogy nagyon visszaestek a hírdetések. Ami jó, az elkel házon/ismerősi alapon bellül. Csak azt teszik fel, ahova már azt se találnak. És most keves a munka, könnyebb haverokkal feltölteni.
2024. máj. 10. 10:11
 8/9 anonim ***** válasza:
56%

Rohadtul nem mindegy hogy ki hol lakik!

Ne hasonlítsuk már össze azt ha valaki Budapesten vagy valamelyik nagyobb városban él azzal, ha valaki pl. falun lakik.

Nyilvánvaló hogy egy budapesti könnyen ki tudja jelenteni hogy ő egy hét alatt talál másik munkahelyet. Ellenben egy vidéki, még ha hajlandó lenne elköltözni, sokszor nem kap olyan munkát amiből ki tudná fizetni a magas albérleti árakat úgy hogy hónap végén ne kelljen éheznie.

Úgyhogy nagyon nem mindegy hogy ki hol él az országon belül!

Egyébként is sok olyan hirdetés van amit kötelező meghirdetni, de fű alatt már rég elvan döntve hogy a cégen belül kinek a rokonát, ismerősét veszik fel. És az is igaz hogy kb 35 éves korig vesznek emberszámba a munkáltatók. Aki idősebb az már nem ember a szemükben, maximum olyan munkákra veszek fel ami minimálbért fizet és nem lehet belőle megélni (kivéve egy két hiányszakmát).

2024. máj. 10. 10:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen és itt mindenki 800 és 1 millió között keres mind mérnök... :D

Amúgy igenis nehezebb.

2024. máj. 10. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!