Tudnátok segíteni munkakeresésben, hogy merre is moccanjak? Kifogytam teljesen az ötletekből és kezdek belecsavarodni. Lentebb leírtam, hogy miért is vagyok ennyire padlón.
Te mit szeretnél mi feküdne neked mi tetszene neked?
Azon kivul hogy ész nelkul elvállalsz mindent nem ártana egy cél is.
-Vagyonor
-Szorakozohely kidobo
-Testor (loni tudsz jol,heti rendszeresseggel jartsl edndor kotodban kotrlezoen. Ugye??? Diplomadat itt is figyelembe veszi az olyan fonok.. (exem volt testore vkinek)
Ha van kspcsolatod,msgannyomozo
-be. r . gy.lkos
-katonasaghoz vmilyen pozicio-diplomadat figyelembe veszik
- Bp-en az 5. keriletben a Belugy ,Honvedelmi minuszteruumot,Parlamentet, Birosagokat fegyveres katonak /rendorok vedik 0-24 oran at jsrkslca korbe korbe. Ilyennek is jelentkezhetnel.
-taxis
-nightklub biztonsagi or kidobo
Pszichologus semmit se segit csak leszivja a penzed. Ne menj oda.
Üdv a klubban, mester!
Azt hiszed, te vagy az egyetlen ilyen problémával?
1. tagadd le a diplomádat és menj el vagyonőrnek... rakás sz@r, de most ez van neked.
2. ne tagadd le a diplomádat és jelentkezz a seregbe.
Akár honvédelmi alkalmazottként is lehet, nem muszáj szerződésesnek vagy hivatásosnak lenned. Alternatíva lehet ehez a tartalékos szolgálat (területvédelmi, műveleti, védelmi) és onnan is jelenkezhetsz még a seregbe. Mondjuk én ezt tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!