Náthásan, megfázva miért járogatnak orvoshoz az emberek, azzal még simán lehet dolgozni menni?
Nálunk nem szar a meló, épp ezért nem is kerüljük a munkát.
Mindenesetre én meg nem azért tanultam, hogy kiskirályok uralkodjanak felettem a munkahelyemen és hogy bekorlátozzanak mindenben. Szerencsére nem is ilyen helyre kerültem.
A másik 4,5 pipás felhasználónak nem akarnám a 12 órás munkáját végezni, de attól még őt egy korrekt személynek tartom.
A munkát elvégezni pedig nem hősiesség, hanem alap dolog, főleg, hogy pénzért teszi az ember.
Aki egy nátha miatt nem hajlandó dolgozni, az bizony kerüli a munkát. Ezen nincs mit szépíteni.
Azt pedig nehéz elképzelnem, hogy ha nem dolgoztok, akkor mégis hogyan van a munka elvégezve, de felőlem ez már maradhat a ti titkotok. :D
Azon mi a kiskirály, hogy a főnök elvárja hogy normális munkavégzésre alkalmas állapotban jelenj meg? Ez alap dolog.
Egy náthával a normális emberek el tudják végezni a munkát.
Az pedig kiskirálykodás magas fokon, ha valaki bele akar pofázni abba, hogy más emberek hová mehetnek és hová nem.
Benne van a szerződésembne, hogy munkavégzésre alkalmas állapotban jelenek meg amunkahelyemen.
Az is benne van, hogy nem veszéleztetem a kollégáimat. Ha fertőző vagyok, akkor veszélyeztetem.
Azt amúgy továbbra sem sikerült megmagyarázni, miért annyira a cég érdekeit nézitek, nem a magatokét.
Elég gáz, ha szerinted egy nátha már veszélyeztetésnek számít. :D
Az pedig nem a cég érdeke, hogy ne legyek bezárva a négy fal közé, hanem az enyém. Lehet, hogy te szereted minden napodat a négy fal között tölteni, de nagyon sokan nem így vannak ezzel.
148, a nátha egy fertőző betegség, lázat is okoz.
A nátha nem egyenlő azzal, hogy kissé folyik az orrod.
#149.
Eddig is tudtuk, hogy fertőző, de ennyi erővel bárhol el lehet kapni. A legtöbb ember szerencsére nem szokott ennyi miatt bezárkózni és én sem fogok így tenni soha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!