Náthásan, megfázva miért járogatnak orvoshoz az emberek, azzal még simán lehet dolgozni menni?
Ki mondta, hogy évi 5x kell otthon ülni?
Újra leírom, 4 év alatt 2 vagy 3 alkalom volt, abból is az egyik gyulladt fog miatt (konkrétan fájdalomcsillapítóval telenyomva könnyezve feküdtem az àgyban, nem tudtam dolgozni), szóval tipikusan nem az az ember vagyok aki folyton “lóg”.
DE ha egyszer nagy ritkán beteg vagyok, akkor kva isten hogy otthon pihenem ki, nem fogok a munkaadómnak ugrálni ha szrul érzem magam. Jogom van ehhez.
Jah, hát nekem nem mappákat kell rakodni hanem koncentrálós feladatok + partnerekkel kell kommunikálni, egyik se szerencsés taknyosan lázasan.
"A kutya nem kezeli komoly betegségként a náthát."
Dehogyisnem. Ha otthon maradtok még ennyi miatt is, akkor bizony komoly betegségként kezelitek, ami elég nevetséges.
"Gondolom irigykedsz erre és ezért hisztériázol ennyire."
Persze, biztosan irigylem, hogy nálatok kiskirályok vannak a munkahelyeteken, akik hazazavarhatnak titeket bármikor. :D :D
A hisztéria meg pont rátok jellemző. Úgy csináltok, mintha véget érne a világ egy nátha miatt. :D
Aki ennyi miatt is szarul tudja érezni magát, az bizony egy nyámnyila, életképtelen ember.
Nem “hiszem” hanem tudom. :)
Amúgy kevés kivétellel a legtöbb (szakképzett) munkához kell fizikai teljesítmény és/vagy koncentráció, alap hogy nem végezhető megfelelően ha beteg az ember. Nincs ebben semmi különleges.
Nem. Egy fájós fog se “komoly betegség”, mégis otthon maradok vele.
Sőt, a nyaralás se komoly betegség, mégis veszek ki miatta szabadnapot.
Az, hogy vannak főnökök, vezetők az neked miért “kiskiràly”? Ti valami hiperdemokratikus elvtársi kommunában dolgoztok, döntéshozó felettesek nélkül? Fura lehet, de így legalább érthető a munkát ellehetetlenítő káosz ha bármi váratlan történik.
Nem, amit most írtál azt én nem nevezem náthának.
Nálam nátha = folyamatos orrfújás, láz, fejfájás, erőtlenség, opcionálisan emésztési gondok is. Én ezt nevezem náthának. Simán orrot fújnom minden nap kell (allergiák) az nem üti meg az ingerküszöböm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!