Érdemes ismét jelentkeznem egy adott céghez, csak más pozícióra?
A Trenkwalder hirdetett egy állást. Jelentkeztem, majd visszaírták, hogy alkalmatlan vagyok(nem értem miért, mert csak B jogsit írtak feltételnek, én meg írtam az önéletrajzomban, hogy nekem évek óta van jogsim, és jelenleg is olyan munkahelyem van, ahol céges autót vezetek, ráadásult azt is beleírtam, hogy ezelőtt olyan állásom volt, hogy az országban mindenhova kellett mennem). Ma feltettek még egy állást, és tetszik az is. Érdemes újra beadnom a jelentkezést, ugyanazzal az önéletrajzzal csak más pozícióra? Vagy írjam át az önéletrajzomat?
Jelenleg az utolsó két munkahelyem szerepel benne, a jelenlegi munkahelyem, illetve az érettségim, egy szakmám, meg hogy mióta vezetek autót. De van négy szakmám, meg jelenleg is tanulok. A pozícióban nem releváns egyik szakmám sem, így gondolom felesleges beleírni ezeket, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!