Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Érdemes ismét jelentkeznem...

Érdemes ismét jelentkeznem egy adott céghez, csak más pozícióra?

Figyelt kérdés

A Trenkwalder hirdetett egy állást. Jelentkeztem, majd visszaírták, hogy alkalmatlan vagyok(nem értem miért, mert csak B jogsit írtak feltételnek, én meg írtam az önéletrajzomban, hogy nekem évek óta van jogsim, és jelenleg is olyan munkahelyem van, ahol céges autót vezetek, ráadásult azt is beleírtam, hogy ezelőtt olyan állásom volt, hogy az országban mindenhova kellett mennem). Ma feltettek még egy állást, és tetszik az is. Érdemes újra beadnom a jelentkezést, ugyanazzal az önéletrajzzal csak más pozícióra? Vagy írjam át az önéletrajzomat?

Jelenleg az utolsó két munkahelyem szerepel benne, a jelenlegi munkahelyem, illetve az érettségim, egy szakmám, meg hogy mióta vezetek autót. De van négy szakmám, meg jelenleg is tanulok. A pozícióban nem releváns egyik szakmám sem, így gondolom felesleges beleírni ezeket, nem?

ma 14:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Felesleges beleírni,vagy átírni, nyilván pofára megy ezért nem vettek fel. Jelentkezni jelentkezhetsz, de miért nem kérdezted meg mi az indok amiért nem tartanak alkalmasnak?
ma 15:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem biztos nem válaszolnának a kérdésre. Interjúra se hívtak be, meg semmi. Este jelentkeztem, reggelre jött az email, hogy alkalmatlan vagyok.
ma 15:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Értem, sajnálom, eléggé nem korrekt. Viszont tégy egy próbát ha úgyérzed, és jelentkezz ismét.
ma 15:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze, honnan tudná az adott cég, hogy téged érdekel a másik pozi is. Nyugodtan dobj nekik egy mailt. Legalább látják, hogy te nagggggyon akarsz dolgozni.
ma 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!