Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik a legkevésbé ciki...

Melyik a legkevésbé ciki munkahely? McDonald’s, gyári munka, takarítás, vagy árufeltöltés?

Figyelt kérdés

Milyen irányba menjek el érettségivel? Először itthon csináltam az egyetemet, majd félösztöndíjjal külföldön.

Sajnos mentális betegségek miatt képtelen leszek elvégezni, a család azt mondta nem fizetik tovább úgyhogy “takarodjak” el dolgozni…

(Pedig egy részét én is fizettem magamnak, mert közben vállaltam részmunkaidőben munkát fél évig)

A probléma az hogy nem hiszik el hogy a pánikbetegség meg a depresszió súlyos dolgok és emiatt buktam meg kellett halasztanom, sőt a covid alatt szinte lehetetlen volt online teljesíteni.

Visszaköltöztem vidékre, rászoktam a frontinra, pszichológus nem tudott eddig segíteni.

Mivel a családom is agybeteg, így nem akarom hogy azzal zsaroljanak tovább hogy már fél éve itthon vagyok, mikor ők meg pékségben robotolnak. (Ezt szerettem volna elkerülni hogy nekem is havi 200k-ért kelljen ilyen helyen rabszolgának lennem)

Szóval, aki ilyen helyen dolgozik, melyik a legnehezebb, legcikibb, kezdőnek mit ajánlotok?

Most ott tartok hogy kórházba, pszichiátriára sem tudok befeküdni, mert nincs tb-m…

Az anyám egyébként évek óta azzal szekál, hogy fogadjam el egy gazdag férfi közeledését és nem lesz semmire gondom. De közben azt sem tudja hogy én nem is vonzódom a férfiakhoz, úgyhogy ez kilőve.

2023. jan. 9. 05:28
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/143 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt még kapcsolatom ha ez megnyugtat és mindjárt 30 leszek. Amúgy hogy őszinte legyek nem is hiányzik. Mosogattam, takarítottam konyhán, voltam recepciós is, közben kirándultam az Alpokban és kerestem egy csomó pénzt. Önismeretre is szert tettem. Ebben mi a rossz? Most meg tanulni fogok egy szakmát
aug. 14. 14:05
 82/143 anonim ***** válasza:
Neked is ezt kellene tenned...de először is tanulj meg főzni, kajálj rendesen, sportolj! A futás örömhormonkat szabadít fel, jobb mint a gyógyszer. Csak próbáld ki egyszer
aug. 14. 14:06
 83/143 anonim ***** válasza:
Meg segíthetnél anyudnak a bevásárlásban, házimunkában, biztosan értékelné...amúgy igen muszáj lenne elmenned orvoshoz hisz alultáplált vagy...40 kg? Én vagyok 50 és mindenki mondja milyen vékony vagyok! Nem főz anyukád, mit esztek?
aug. 14. 14:12
 84/143 anonim ***** válasza:

"Nálam rosszabb eset meg kevés van szerintem. Főleg akit ki is kezeltek.

BB évit is kikezeltek, igaz?"

Fogalmad sincs az egészről, dehát hogy lenne ha utána se nézel

Fizess magad utána tbt, olyan nincs hogy nincs miből, ha akarsz takarékoskodsz. De van onlinevagy telefonos ingyenes segélyhívó akik azért vannak hogy segítsenek.

Aki nem akarja hogy segítsenek rajta és addig húzza amíg a mentô viszi az lehet hogy már gyógyíthatatlan.

Nem kell gyógyszert szedned. Anélkül is ki lehet jönni belőle. Barátnőm 3x volt zárt osztályon öngyilkossági kísérlet miatt. Nem volt hajlandó gyógyszert szendni mert félt hogy rászokik. Azóta jól van és éli az életét. Igaz hogy 5 évbe telt és most is jár kontrollra de sikerült.

"Úgysem érti meg senki sem hogy milyen családból jövök….

Látszik hogy itt ti el sem tudjatok képzelni hogy milyen ez amikor ilyen helyzetben van az ember."

Ááá nem, ilyen helyzetben csak és kizárólag te lehetsz, igaz? Megsúgom a titkot hogy amit leírtál elég gyakori. Nálad sokkal, de sokkal rosszabb helyzetben lévők is kijöttek már belőle. A különbség hogy ők akarták.

A legtöbb ember szüzen hal meg, csak nem verik nagy dobra. Én is szűz vagyok még, és 2 olyan szüzet ismerek aki elmúlt 30. De elég körül nézned a ezen az oldalon és rájössz.

A lehető legátlagosan helyzetben vagy. Ha mennél pszichológushoz ő se csodálkozna milyen kivételes eset vagy. Napi 2-3 ilyen megfordul nála.

Senki nem akar dolgozni de kell. Te csak szimplán nem akarsz dolgozni. Ha se de kezded nem is fogsz sehova jutni.

Egyébként ha irodában vagy, vagy saját vállalkozásod van akkor is mókuskerék lesz az élet.

Ezért szoktak elmenni kirándulni, nyaralni, fürdőzni stb. az emberek.

A fa.-ság az az hogy semmire nem vagy hajlandó pedig rengeteg lehetőséged van.

Mindenért mást hibáztatsz és keresed a kifogásokat,ez meddig megy még? Karma, szüleid, depresszió.

Komolyan, az irásaid alapján olyan mintha te tönkre akarnád tenni magad, hogy aztán elmondhasd igazad volt.

aug. 14. 14:27
 85/143 anonim ***** válasza:

Aki nem akarja a segítséget az nem is fog kapni.

Mindenki a maga szintjén szenved. Lehetne ecsetelni kinek milyen rossz az élete de nincs értelme. Ez nem verseny. Neked ez a legrosszabb, másnak más.

Jól írta az előttem lévő, van ingyenes lelkisegély szolgálat.Ha tényleg akarsz változtatni probalkozz meg azzal.

aug. 14. 15:05
 86/143 anonim ***** válasza:
Itt segítséget kérsz, de bárki barmit ír neked nem jó, találsz rá kifogást. Neked így nem lehet segíteni. Ha készen állsz a változásra keress fel egy orvost, mint írták tb se kell hozzá. Sok sikert!
aug. 14. 17:12
 87/143 A kérdező kommentje:

86 :DD

Ja tb sem kell hozzá, azért nem írjak már fel a nyugatót sem, még úgy sem ha teljes áron kifizetem

Látszik hogy ti is jartok pszichiátriára, ha ennyire képben vagy ezzel a mocsok magyar rendszerrel

aug. 15. 01:27
 88/143 A kérdező kommentje:

84 hat aki nem volt hajlandó gyógyszert szedni és azóta már nagyon jól van, az nem éppen olyan állapotban lehet mint én, aki már 10+ éve szenved ezzel, covid óta nem egyenesen azt sem tudom sokszor hogy melyik bolygón vagyok

Ha lemegyek a kisboltba sokszor úgy érzem magam hogy ilyen nincs is, ez egy forgatás és az összes ember statiszta. Mint a Truman show

aug. 15. 01:29
 89/143 A kérdező kommentje:

Ááá nem, ilyen helyzetben csak és kizárólag te lehetsz, igaz? Megsúgom a titkot hogy amit leírtál elég gyakori. Nálad sokkal, de sokkal rosszabb helyzetben lévők is kijöttek már belőle. A különbség hogy ők akarták.

Tényleg, elég gyakori?

Akkor az a sok sikeres ember akik normális pszichésen ép családból jöttek és most aktuálisan pl többszörösen olimpiát nyertek, azok is olyan családból jöttek mint én?

Azoknak a családjában is van vagy 8 alkoholista, az anyjuk mélyszegényseégből jött, akit az apja minden nap félholtra vert, majd az autista pszichopata videlkedesu férje egész nap szinten ivott, ordított és velem terhesen is agyonverte?

Azoktól is elvárták miközben a semmibe szulettek bele, hogy egyszerre legyen kb tudós, zenész, közben gyönyörű és ha kapott egy négyest akkor az aki nevelte elbőgtr magát és érzelmileg manipulálta hogy hogy tehettem ezt vele mikor csak annyi dolgom van hogy tanuljak?

Közben ment tovább az apám orditasa, ivása, agressziója és volt hogy előttem verte úgy össze az anyámat hogy szó szerint egy liter vére kifolyt és a földön kuszva ment ki a fürdőbe.

Ez alatt én 8 évesen ott ültem az ágyban és ezt néztem mint egy mozit.

Majd jött az iskolai bántalmazás, nem megyek bele milyen formákban.

TÉNYLEG minden embernek ilyen élete van, hogyne… ez a normális, megszokott általános

Ráadásul sajnos az én elmém mindig is nagyon éber volt, mindig átláttam mindent. Tehat mindenre emlékszem, főleg a covid után.

Valóban a sikeres jóéletű emberek mind ilyen fantasztikus családból jöttek, biztos nem vagyok egy életre traumatizalva.

Nem is értem miért van vagy 8 pszichés betegségem, olyan szép amit most leírtam.

Olyan boldognak kellene lennem…

Szinte mindeki szuzen hal meg :DDD

Azért ez már kicsit komolytalan, te is érzed

aug. 15. 01:39
 90/143 A kérdező kommentje:

A lehető legátlagosan helyzetben vagy.

:DD

Nyilván nyomor nevetés, de sikerült nevetnem ezen

Általános emberi élet: szűz 30 évesen, van 8 pszichés betegsége, az anyjából többször kifolyt előtte 1 liter vér, az apja úgy pofán vágta többször is hogy beverte az asztal szélébe a fejét, több évig szavakkal, tettekkel bántották az iskolában, el lett hordva otthon mindennek ha 4est kapott, 10+ éve depressziós, mára már látomásai vannak tőle, csontvázzá van fogyva, munkaképtelen…

Csodás általános élet. :DD

Már várom mikor jutunk el nick vujicic-ig, hogy bezzeg neki lába meg karja sincs oszt mégis nézd meg milyen boldog

aug. 15. 01:44
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!