Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik a legkevésbé ciki...

Melyik a legkevésbé ciki munkahely? McDonald’s, gyári munka, takarítás, vagy árufeltöltés?

Figyelt kérdés

Milyen irányba menjek el érettségivel? Először itthon csináltam az egyetemet, majd félösztöndíjjal külföldön.

Sajnos mentális betegségek miatt képtelen leszek elvégezni, a család azt mondta nem fizetik tovább úgyhogy “takarodjak” el dolgozni…

(Pedig egy részét én is fizettem magamnak, mert közben vállaltam részmunkaidőben munkát fél évig)

A probléma az hogy nem hiszik el hogy a pánikbetegség meg a depresszió súlyos dolgok és emiatt buktam meg kellett halasztanom, sőt a covid alatt szinte lehetetlen volt online teljesíteni.

Visszaköltöztem vidékre, rászoktam a frontinra, pszichológus nem tudott eddig segíteni.

Mivel a családom is agybeteg, így nem akarom hogy azzal zsaroljanak tovább hogy már fél éve itthon vagyok, mikor ők meg pékségben robotolnak. (Ezt szerettem volna elkerülni hogy nekem is havi 200k-ért kelljen ilyen helyen rabszolgának lennem)

Szóval, aki ilyen helyen dolgozik, melyik a legnehezebb, legcikibb, kezdőnek mit ajánlotok?

Most ott tartok hogy kórházba, pszichiátriára sem tudok befeküdni, mert nincs tb-m…

Az anyám egyébként évek óta azzal szekál, hogy fogadjam el egy gazdag férfi közeledését és nem lesz semmire gondom. De közben azt sem tudja hogy én nem is vonzódom a férfiakhoz, úgyhogy ez kilőve.

2023. jan. 9. 05:28
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/143 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem pszichiátriai segítségre lenne szükséged... nem szégyen az...egyedül nem fog menni hogy rendbejöjj, be kell látnod...csak akarnod kell. Remélem jobban vagy kicsit
okt. 12. 16:51
 142/143 anonim ***** válasza:

141-es

Ő már eldöntötte hogy nem tud gyógyulni, így nincs értelme tanácsot adni.

okt. 12. 17:50
 143/143 anonim ***** válasza:
Nem is akarok. Még írok valamit, és azért lesz öngyilkos...hagyom a francba
okt. 12. 19:36
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!