Melyik a legkevésbé ciki munkahely? McDonald’s, gyári munka, takarítás, vagy árufeltöltés?
Milyen irányba menjek el érettségivel? Először itthon csináltam az egyetemet, majd félösztöndíjjal külföldön.
Sajnos mentális betegségek miatt képtelen leszek elvégezni, a család azt mondta nem fizetik tovább úgyhogy “takarodjak” el dolgozni…
(Pedig egy részét én is fizettem magamnak, mert közben vállaltam részmunkaidőben munkát fél évig)
A probléma az hogy nem hiszik el hogy a pánikbetegség meg a depresszió súlyos dolgok és emiatt buktam meg kellett halasztanom, sőt a covid alatt szinte lehetetlen volt online teljesíteni.
Visszaköltöztem vidékre, rászoktam a frontinra, pszichológus nem tudott eddig segíteni.
Mivel a családom is agybeteg, így nem akarom hogy azzal zsaroljanak tovább hogy már fél éve itthon vagyok, mikor ők meg pékségben robotolnak. (Ezt szerettem volna elkerülni hogy nekem is havi 200k-ért kelljen ilyen helyen rabszolgának lennem)
Szóval, aki ilyen helyen dolgozik, melyik a legnehezebb, legcikibb, kezdőnek mit ajánlotok?
Most ott tartok hogy kórházba, pszichiátriára sem tudok befeküdni, mert nincs tb-m…
Az anyám egyébként évek óta azzal szekál, hogy fogadjam el egy gazdag férfi közeledését és nem lesz semmire gondom. De közben azt sem tudja hogy én nem is vonzódom a férfiakhoz, úgyhogy ez kilőve.
67 nekem nem volt életem a munkán kívül
Covid előtt is voltak olyan időszakok amikor pár hónapig nem dolgoztam, vagy azért mert nem tudtam vagy azért mert épp nem ment jól a munka.
És akkor sem csináltam semmit csak jött a depresszív szakasz és ugyanúgy itthon voltam mint most, az anyamnal…
Ez gyerekkorom óta így van, sosem voltak kapcsolataim, egyszerűen így alakult
Nyilván ennek is az extrém toxic közeg az oka amiben felnőttem.
Bár nem is szoktam olyan embereket találni akikkel együtt akarnék lenni, max 2-3 ilyen ember volt összesen.
Ennyi, ez van.
Ugye kapcsolat az kizárva, ebben soha nem is gondolkodtam.
69 hat szerintem baromira nem lényegtelen hogy a 20as éveimben elértem e valami különlegeset vagy sem.
Vagy hogy 19 éves koromtól kezdve egy gyárban rohadtam e vagy sem…
Ha szted mindegy akkor megint veled van a gond.
Velem van rengeteg gond, mielőtt elkezdened, lehet a pszichiátrián annak a torz arcú lánynak akinek folyt a nyála kevesebb a pszichés gondja mint nekem
Meg ugye neki nincs is másra lehetősége… nem ismer mást.
Elmondtam már hogy egy ember nem tud 0 éves korától látott mintáktól csak úgy pikk pakk megszabadulni…
Az “apám” már 60 felett van oszt még mindig bőg, ordít, elmebeteg. Tudom, mert hallottam a telefonban
Közben az egyik legkeményebb nárci akit el lehet képzelni.
Bántalmazó fizikailag, lelkileg.
Ilyen közegből nem fog pszichésen ép ember kikerülni.
Meg olyan sem aki szerint jó dolog a húspultban állni 45 évig.
Ismered a nárcikat? Lehet előbb lennének sorozatgyilkosok mint átlagosak… bár nekem szerencsére csak viselkedészavarom van. Ami tanult rossz minta.
A nagyanyám még 100x rosszabb nálam
Ő nem is tudom honnan vette hogy nagyon menőnek kell lenni, mikor 87 éve született szegény családba egy kis faluban… mert előttem kiskorom óta ott volt a net, láttam a sztárokat, felnőttként a munkám miatt láttam hogy élnek az extrém csilliárdosok, tehat előttem el volt húzva a mezes madzag de előtte nem 70-80 éve
Mégis az egyik legkeményebb narci nő akit ismerek.
Annyi szerencséje van hogy ő fiatalon férjhez mert és gyereket szült, a pénz a nagyapám kereste. Tehat nem volt ilyen helyzetben mint én
Mit érsz azzal hogy régen elértél valamit ha most sehol se tartasz?
Semmit nem érsz vele, ők legalább dolgoznak te meg azt sem akarsz.
Leirhatod ide az egész életedet, másnak is van gondja bőven, nem tudunk vele míg kezdeni. Tudod ki segíthet? Egy szakember. Miért nem keresel egyet? Miért nem jutott eszedbe ha ennyire tájékozitt vagy mint ahogy írod?
73 ha volt egy év az életedben amikor nem a húspultban kellett állnod, már akkor többet értél el mint akinek egész eleteben ott kellett
Persze hogy nem tud senki kezdeni vele semmit, senki nem fog tudni…
74 az nem tűnt fel hogy vannak csökkentett képességű, külsejű, intelligenciájú emberek akiknek semmi más lehetőségük nincs csak az hogy melósok legyenek havi 300k-ért
Na a durva pszichés gondjaim miatt én pont ilyen vagyok.
Csökkentett képességű. Plusz mellé fizikailag egy mókus szintjén vagyok.
Mondjuk húspultban biztosan nem fogok állni, mert már a nyers hús látványától öklendeztem mindig is és ez egyre rosszabb lesz.
Plusz egy dolog ami gondot okoz… a szagok, látvány miatti oklendezes, hanyas….
Egyre jobbak az esélyeim, nem?
Végig olvastam mindent és elképedve allot előtte.
"73 ha volt egy év az életedben amikor nem a húspultban kellett állnod, már akkor többet értél el mint akinek egész eleteben ott kellett"
Ennél nagyobb hülyeséget nem is írhattál volna.
Hogy tudod ennyire lenézni őket? MINDENKIRE szükség van. A takarítóra, az előadóra, a hentesre, a gyári munkásra is. Stb. Aki ezeket az embereket lenézni nem ér semmit, főleg úgy hogy nem hajlandó dolgozni mert túl nagy az egója. Hálas lehetnél nekik. Az orvos sem tudja megműteni a betegek ha a műszereket nem gyártjak le, vagy nem takarítanak el előtte.
Egy kérdés amire eddig egyszer sem válaszoltál: Miért nem mentél el már végre egy szakemberhez? Már kb mindenki kérdezte.
Kerülgeted a témát, már konkrétan mindenről írtál amiről senki nem kérdezett, de arról nem hogy miért nem vagy hajlandó elmenni egy szakemberhez és kezeltetni magad. Tényleg ennyire belekényelmesettél? Nálad rosszabb eseteket is kezeltek már sikerrel.
Mit is akarsz pontosan a panaszkodáson kívül? Te magad írtad hogy masra nem lennél alkalmas csak "melós" munkára de azt ugye nem vállallod el.
Egy barátomnak 17 évesen már egyik szüleje se élt. A nagyszülőkhöz került az öccsével.
Kemény depresszióba esett, gyógyszereszte magát stb. 20 évesen érettségizett majd elment gyárba dolgozni. 2 év után előléptették. Ugyan azt csinálta csak kapott + munkát így + pénzt is. Emellett eddig önkénteskedett. Most felnőtt képzésen vesz részt.
Egyébként ők is jól éltek és egyetemre akart menni, még most is mehetne de mást választott.
Nagyon büszke magára hogy ezt elértey és én is az vagyok.
Hosszú munka volt de sikerült.
Vagy troll vagy, vagy lusta. Nem tudom melyik a rosszabb.
Vagy ennyi időd és energiád van ilyeneket kitalálni vagy annyira lusta vagy hogy segítséget kérj.
Tapasztalat nélkül egy nem "melós" munkára nem fognak felvenni csak ismerőssel. Ha az nincs muszáj elmenned minimum fél-1 évre valahova dolgozni.
Ha semmire nem vagy alkalmas kérj rokkantságit. Csak ahhoz is el kéne menned pszichológushoz.
A vagyonőri munka lenne neked való, bár ott is kéne dolgozni és talpon kéne maradni de neked azt is megalázó lenne.
Így hoty semmit nem akarsz dolgozni tényleg nehéz eset vagy.
76 ha végig olvastál mindent, akkor nem értem hogy miért kérdezed hogy miért nem megyek orvoshoz…
Leírtam már hogy már nincs biztosítsom. Már gyógyszert sem írnak fel.
De 3 éve meg elmentem.
Azt is leírtam már hogy kva rosszul lettem a gyogyszertol(nem csodálom, egyszer attól “betéptem” hogy mellettem a kocsiban csinálták…)
Hallucinaltam, hangokat hallottam, panikrohamom lett. Mind a fűtől, mind az antidepitol amit kaptam…
Gyógyszert beállítani kva nehéz.
Nem aszpirin ez.
Főleg akinek már antipszichotikum is kellene mint nekem….
Nálam rosszabb eset meg kevés van szerintem. Főleg akit ki is kezeltek.
BB évit is kikezeltek, igaz?
Egyébként tekintve hogy pánikbeteg, bipoláris vagyok, illetve bipoláris affektiv zavarom van, személyiségzavarom van, plusz mellé vérszegény és 40 kiló vasággyal, szerintem is kellene nekem egy olyan bélyeg hogy korlátozott mértékben alkalmas csak munkavégzésre. Mégha abból ugyanúgy hajléktalan leszek, mint ami lennék majd ha élnék még akkor…
Úgysem érti meg senki sem hogy milyen családból jövök….
Látszik hogy itt ti el sem tudjatok képzelni hogy milyen ez amikor ilyen helyzetben van az ember.
Hány embert ismertek pl akinek még soha nem volt kapcsolata 30 évesen? Na ugye egyet sem, én sem magamon kívül
Ez is mutatja hogy mekkora a baj
Az meg hogy minden munka fontos
Hat hogyne lenne fontos hogy mehessen tovább ez a szar mokuskerek amibe a karma által bele vagyunk kényszerítve….
Ettől még kvara senki nem akar takarítani meg konyhán mosogatni
Hagyjuk már ezt a faszsagot komolyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!