Miért nem találok jó diákmunkát Debrecenben?
Folyamatosan nézem őket, az egész országban majdnem mindenhol vannak jó lehetőségek, csak Debrecenben nem. Elsősorban árufeltöltő vagy éttermi/gyorséttermi munkát keresek. Jelenleg egy gyárban dolgozom, de borzalmas minden szempontból. Így, hogy nincsen más, muszájból csinálom, de ha találnék jobbat, annak nagyon örülnék.
Próbáltam már beadni a McDonald's-hoz is a jelentkezésemet önéletrajzzal, de annyi válasz jött, hogy "diákokat csak szövetkezeten keresztül vesznek fel". De mégis melyik szövetkezethez kéne jelentkezni, hogy felvegyenek? Egyiknél sincs debreceni lehetőség.
Szerintetek hol keressek? Járjam körbe a várost és kérdezzek körbe különböző helyeket?:D
Mert szövetkezetnél semmi nincsen.:(
Na én meg pont, hogy gyárba mennék ehelyett meg csak vendéglátásba vesznek fel.
Nincs kedved cserélni? Én mekibe dolgozom, megdumálom a főnökkel.
Hát pont ezek a dolgok amiket leírtál vannak most a legnagyobb szarban, nem csak Debrecenben hanem máshol is pl.: felénk is.
Nem csodálkozom, hogy nem nagyon kapkodnak az emberekért.
Amúgy nem tudom hogy működik ez az egész, viszont szerintem ilyen nagy bevásárló helyeken mint például a Tesco ott keresnek diákmunkásokat (abból szoktak a legjobban megélni felénk) mármint a diákmunkásokból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!