1/9 anonim 

válasza:

Mint ápolók, jól. Kifizetik, és ez elég jó motiváció.
Mint ápoltak? Hát, reménykedünk benne, h mihamarabb vége. Inkább így, mint úgy.
Az ápoló és az ápolt sincs sose egyedül, ott vannak egymásnak. A külföld, örökké egyedül épp ezért nem stimmelhet.
2/9 A kérdező kommentje:
A néni utál beszélni depressziós gyógyszeres demens.Nem szeret senkit..Nem enged be senkit..Szóval de egyedül..
tegnap 21:30
3/9 anonim 

válasza:

Te végig ott vagy a beteg mellett? Én csak 12 óraban, van váltóm.
4/9 A kérdező kommentje:
Igen éjjel nappal ez a 24 órás ápolás lényege..Az már más kérdés hogy napi két szabad órát kéne biztosítaniuk de ezt kb egy család sem teszi..
tegnap 22:03
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem is van váltom 14 naponta megyek haza..De addig ki kell bírni eddig jött egy kis Yokri velem az valamit segített.De a néni meg a szomszéd szerint sokat ugat..Két évig járt velem..És mégis zavrta őket..
tegnap 22:05
7/9 anonim 

válasza:

Azért ez kemény, én is két hétig vagyok kint, de én csak 12 órás műszakokat csinálok. Tehát egy betegre egy hónapban 4 ápoló jut, akkor nálatok csak 2.
8/9 A kérdező kommentje:
Igen..
tegnap 23:11
9/9 anonim 

válasza:

Kérdező, ez se külföldön, se Magyarországon nem más, mint rabszolga-élet.
Akármennyit fizetnek, ne csináld. Semmi életed nincs, a végére olyan depis leszel, mint most az ápoltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!