Hugyecsek Milán kérdése:
A tűzoltók lehetnek kontaklencsések? És hogyha igen, akkor, ugye az ajánlott, hogy napi 14 órát viselhetjük, de mivel a tűzoltók 24 órás műszakokban dolgoznak, akkor úgy csinálják, hogyha be jön a riasztás akkor gyorsan felteszik a kontaklencsét?
Figyelt kérdés
2023. nov. 16. 17:19
1/1 anonim válasza:
Szerintem arra nincsen nekik idejük, hogy riasztás után még elmenjenek kezet mosni, szárazra törölni, kontaktlencsézni (kb. 5 perc ez), és utána menni ki, mert minden másodperc számít nekik.
Szerintem ezt úgy oldhatják meg, hogy pihenő időben kiveszik, benne hagyják egy kicsit, amíg tart nekik a szünet (feltéve, ha van nekik), és utána visszateszik. Vagy műkönnyet használnak mellette.
Viszont van olyan speciális kontaktlencse, amit 1 hónapig non-stop hordhatsz/aludhatsz is benne. (asszem csak tisztitani kell venni arra a pár percre)
VAgy napi lencsét használnak, viszont az meg nagyon nem éri meg szerintem, hiszen napi 2 lencse, akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!