Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jogosult vagyok e munkanélküli...

Jogosult vagyok e munkanélküli járulékra abban az esetben ha szerződésem véget ért az új helyre felvettek viszont csak jövő héten lesz szerződéskötés illetve alkalmassági?

Figyelt kérdés

Ha ezen időben ezt el tudom intézni minden más dolog adott lenne ezért szeretném kérdezni, hogy ha addig ezt a procedúrát végigjárom jogousulok e a járulékra

A válaszokat köszönöm

ma 13:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Odáig jogosult vagy, pontosabban onnantól nem vagy jogosult, ahonnan indul az új szerződés szerint a munkaviszonyod.

Ha ez 3-4 nap, akkor is jár, azt a minimális összeget sem érdemes a bőrük alatt hagyni.

ma 13:53
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
jogosult vagy, sőt továbbá a jogosult összeg ki nem fizetett részének a 80%-át is megkaphatod, ha kérvényezed.
ma 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!