Multinàl (Big4) szerződéskötésre behívtak az irodàba, ez lenne az első èlő találkozás. Mit kell vinnem magammal illetve ki kell-e öltöznöm?
Figyelt kérdés
máj. 27. 13:19
1/5 anonim válasza:
Nem kell túlságosan kiöltözni, de azért ne a szakadt pörköltszaftos ruhádban menj :D Egy ing + nadrág tök okés.
2/5 anonim válasza:
Vidd magaddal az összes, önéletrajzodban említett végzettséged igazolását (pl. érettségi, diploma, nyelvvizsga). Szerintem nem kell öltönyben megjelenni, elég kicsit elegánsabban, mint ahogy dolgozni mennél, de nem ünneplőben. Ha pl. férfi vagy, hosszú nadrágban és ingben menj, ennyi elég.
Lehet, hogy a vitt papírokra nem lesz szükséged, de azzal nem teszel rosszat, ha ott van nálad.
3/5 anonim válasza:
Személyi igazolványt és a diplomádat, nyelvvizsgádat vidd, hátha készítenek fénymásolatot. Én jártam már úgy, hogy elkérték, csak hogy ellenőrizzék ott helyben.
4/5 anonim válasza:
Még annyit: adó- és TB-kártyádat vidd magaddal. Meg persze a személyidet is.
5/5 anonim válasza:
És tudd a bankszámlaszámod. Ha van családi pótlékra jogosult / 16 év alatti gyermeked, akkor tudd az adatait, TAJ és adóazonosító jelét családi adókedvezmény (ha kéred havonta) és pótszabadság miatt. Családi adókedvezmény esetén a párod adatai is kellenek. (Bemondásra, nem az okmányokat kérik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!