Ököl biccentés a nőkkel való találkozásnál vagy inkább arcra 2 puszi?
Figyelt kérdés
Ököl biccentés kicsit gáz nem ?2016. szept. 9. 04:08
2/9 anonim válasza:
Ha nőkről van szó, hátrébb az agarakkal (öklökkel)!
4/9 anonim válasza:
Mi az az ökölbiccentés? Vagy csak én nem hallottam még erről?
5/9 anonim válasza:
Ha a munkahelyen vagy, és nem olyan igénytelen nőkkel vagy együtt, akkor szerintem max elég köszönni. Sem puszilkodni nem igazán szokás szerintem így munkahelyeken, sem kezet fogni. A főnökkel (amennyiben nő) lehet kezet fogni így első találkozásnál, de nem kell odáig elmenni, hogy állandóan puszi vagy kézfogás. Mert ez így egy komolyabb munkahelyen nem való.
6/9 anonim válasza:
Az "Ököl biccentés"-t te találtad ki? A "Ököl biccentés" kifejezésre csak ezt a kérdést találja a google!
7/9 anonim válasza:
Esetleg orr összedörgölés, vagy fülön nyalás.
Csak más használható ötletnek....
8/9 anonim válasza:
ököl biccentés? LoL :D szerintem az "ökölpacsi"-ra gondol a kérdező. Magyarul a két ember összekoccantja az öklét a másikéval.
9/9 anonim válasza:
Hát ez munkahelyen felejtős. Ki is röhögnének, ha ilyen bunkó módon köszönnél a másiknak. haverok között lehet. De különben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!