Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első találkozásnál hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első találkozásnál hogy köszönjünk egymásnak? Puszi mehet?

Figyelt kérdés
Eddig neten beszélgettünk csak, hétvégén fogunk először találkozni, én már előre izgulok kicsit. Ha meglátjuk egymást, köszönjek neki puszival, vagy ez már 'sok'? Nem kimondottan randi, hanem csak találka lesz, bár tetszünk egymásnak. Vagy elég lesz egy szia-szia? Én 17/l ő 18/f.
2013. nov. 12. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Puszi nyugodtan mehet.
2013. nov. 12. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Mondd az neki, hogy puszi a makkodra, azt minden fiú szereti:D
2013. nov. 12. 19:38
 3/7 Bino ***** válasza:
Szia & puszi, szerintem.
2013. nov. 12. 19:39
 4/7 anonim ***** válasza:
mi "sok" lenni egy arcrapusziban? semmi, nyugodtan mehet, ès ne izgulj, jò lesz :)
2013. nov. 12. 19:40
 5/7 anonim ***** válasza:
igen mehet a puszi.
2013. nov. 12. 19:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Legtöbb velem egykorú lánynak puszival köszönök első találkozáskor/bemutatkozáskor.
2013. nov. 12. 19:43
 7/7 anonim ***** válasza:
A pusziban nincs semmi "rossz", és adott esetben még a hangulatot is segíthet egy kicsit feloldani. De lehet, hogy kár ezen agyalnod, mert a srác tudja, hogy nyugodtan mehet a puszi, és így fog neked köszönni. :)
2013. nov. 12. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!