Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első csók mikor legyen? Hanyadik találkozásnál? és milyen legyen? Hosszú-rövid?
Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 20:40
1/5 anonim válasza:
40. találkozásnál, nyálas, hosszú
2/5 anonim válasza:
3-4 talinál már lazán lehet és kezdésképpen elég egy szájrapuszi is akár egy jó nagy cuppanós is! :)
Aztán ha mindketten akartok folytatást utána már rajtatok múlik milyen hosszú lesz! :)
3/5 anonim válasza:
ha azt szeretnéd hogy sokáig tartson a kapcsolat, szerintem az első csókkal várjatok a 3-4k. taliig legalább, ha nem birjátok, probáljátok meg először az ilyen szájrapuszinál kicsit csokosabb csokot, de semmiképp ne nyelvest meg hosszut, ne essetek egymásnak :S annak nemlesz jo vége, ha gyorsan haladtok
4/5 anonim válasza:
Azt mondanám, hogy ezt nem másoktól kell megkérdezni, ezt nektek kell éreznetek/megbeszélnetek. De nem tudom, hogy hány éves vagy, fiú vagy-e, vagy lány, és hogy mi is a célod ezzel a kérdéssel...
5/5 anonim válasza:
Szerintem ha tetszik a srác/csaj akkor már az első randitokon megcsókolhatod. Nem kell még hogy nyelves legyen csak egy jóéjt puszi amire egész este gondolhat. Így biztos hogy fel fog még hívni. (Nekem már bejött többször is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!