Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csók? (Kérdésed túl rövid, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csók? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

tudom hogy már sokan feltették ez a kérdést de nekem ez akkor sem fog menni:D

hogy álljon a fejem mit csináljak?

ugy minden első tapasztalat érdekelne

nagyon köszi előre is :)

2011. febr. 17. 13:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

ne parázz már rá :D Menni fog magától :)

18/f

2011. febr. 17. 14:00
 2/7 A kérdező kommentje:
de az a gond h mindig parázok és...vagy elhúzódok aki megpróbál vagy nemtom...:)
2011. febr. 17. 14:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne parázz :D Csak engedd el magad,és minden magától fog menni...ne akard tudatosan,mert abból jó nem sül ki XD
2011. febr. 17. 14:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

a fejedet jobbra döntsd és puhán,finoman csókolj,semmiképp se dugd a merev nyelvedet a lány szájába,de ne is legyen lepényhal...lazán mozgasd a nyelved,simogasd vele a lány nyelvét remélem sikerrel jársz!:)

hány éves vagy?:)

L/25

2011. febr. 17. 14:36
 5/7 A kérdező kommentje:

lány vagyok és 15 :)

de azért köszi :D

és hogy biztosak legyetek fiú a másik fél...:)

2011. febr. 17. 15:12
 6/7 anonim ***** válasza:
43%

17 éves vagyok és 2 hete volt meg az első csókom egy party-n és csak úgy jött ösztönösen nem is gondolkoztam rajta h nem akarom mert félek csak közben olyan 3 mp után elkezdtem gondolkozni h én ezt nem tudom megcsinálni és elhúztam a fejem amiből az lett h majdnem elestünk :S .. utánna még egyszer volt csók vele azon az éjszakán és akkor is ugyanez volt csak az elesés helyett majdnem leharaptam a nyelvét :S ennél rosszabb nálad sem lehet :D még az a jó h nem emlékszik a bénázásra csak a csókra mert részeg volt :) nekem valahogy olyan furcsa volt és nem tudom de nem erre számítottam..nem tetszett h a számban van a nyelve pedig szerelmes vagyok belé de lehet ez azért van mert első csók és nincs tapasztalat és szokatlan...ez már kicsit off lett sorry...de azért remélem van benne olyan amit hasznosnak találsz :D

sok sikert :)

17/L

2011. febr. 18. 20:34
 7/7 A kérdező kommentje:

kedves utolsó:D

nemvolt off pont ilyenekre lennék kíváncsi :)

nagyon szépen köszi :)

végül ma nem volt meg mert beparáztam és a legközelebben maradtunk :S

2011. febr. 18. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!