Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többek között mit várnak a személyes találkozásnál azok a molett hölgyek, akik rendre csak az arcukról készített képet töltik fel a webre és küldik el bemutatkozásuk részeként?
Miért nem merik felvállalni magukat? Így miben reménykednek a személyes találkán?
Most is ez történt velem. Váltottam néhány levelet egy lánnyal, az arca csinos volt, de csak a arról láttam képet. Majd miután megkértem, hogy személyesen találkozzunk, eljött, de kiábrándultam, mert alaposan molett volt. Miért hozzák ilyen kínos helyzetbe a férfiakat? Egyik férfit sem védem, a magam nevében beszélek csak: én sosem készítenék csak a fejemről képet, hogy aztán csőbe húzzam a nőt.
Egy érdeklődő férfi
Megmondtad neki, hogy a vékony nőket részesíted előnyben? tisztában volt vele?
Ha igen, akkor mi a problémád?:D
Mondjuk azon is csodálkozom, hogy a nő nem kérdezett rá, vagy nem említette neked. hogy vele ez van...
Nem tudom, de szerintem egy kommunikáció alatt egyértelműen simán minden információt ki lehet szedni a másikból..
Magamra vethetek tudom. De azért én is pipa vagyok, hogy nem említette ezt az igen csak "aprócska" gondot. Nem vagyok az a fajta tolakodó srác, nehogy már mindent nekem kelljen kihúznom a másikból. Miféle kommunikáció ez akkor? :)
Amúgy 25 vagyok.
Hát nem tudom az ő nevükben nyilatkozni, de elég ostobaságnak tartom. Én enyhén telt vagyok, ami azért elég sokaknak bejön a visszajelzések alapján, de minden adatlapomon szerepel a súlyom, és az ismerkedés során (pláne ha kérik) mutatok magamról egészalakos képet is. Nyilván nem akarok olyannal ismerkedni, akinek nem jövök be, sok kínos körtől kíméljük meg egymást...
Másrészről: a személyes találka még szerintem semmit nem jelent, ilyenkor pont az a lényeg, hogy kipuhatoljátok, mennyire jöttök be egymásnak. Tehát én eleve úgy megyek személyes találkozóra, hogy nem várok el tőle túl sokat (még akkor sem, ha láttunk egymásról képet), mert szerintem még ha a legnagyobb körültekintéssel választom is ki, hogy kivel találkozzam, akkor is minimum fele-fele arányú az esély, hogy bejön élőben.
Utolsó köszönöm! :) Korrekt vagy!
Én sem vártam el sokat, na jó, az arca miatt talán azt képzelhettem, hogy jó a teste is. Félreértés ne essék, nem erre megyek rá, de hazudnék, ha azt mondanám...hogy ez nem számít. Volt középsuliban egy töri tanárnőm, most 40 körül lehet, ő is molett, de valami olyan kisugárzása volt, és az arca kifejezetten szép volt, hogy egyfolytában a szexen járt az agyam Vele. Egyáltalán nem zavart volna, hogy nagy a popsija, durván izgatott. :) De az más, mert élőben láttam az órákon. Betegesen fantáziáltam róla. De ez így nagyon kellemetlen volt.
Hmmm. Én az utóbbi időben elég sokat fogytam, de tudom, hogy amikor 10-15 kilóval voltam több, akkor a kisugárzásommal meg tudtam fogni elég sok pasit... valószínűleg kép alapján nem választott volna senki (nem is ismerkedtem akkoriban neten, szóval erről nem tudok nyilatkozni :) ), de személyesen már sokakat "bevonzottam".
Lehet, hogy az illető hölgy is erre számított... talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!