Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Többek között mit várnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többek között mit várnak a személyes találkozásnál azok a molett hölgyek, akik rendre csak az arcukról készített képet töltik fel a webre és küldik el bemutatkozásuk részeként?

Figyelt kérdés

Miért nem merik felvállalni magukat? Így miben reménykednek a személyes találkán?

Most is ez történt velem. Váltottam néhány levelet egy lánnyal, az arca csinos volt, de csak a arról láttam képet. Majd miután megkértem, hogy személyesen találkozzunk, eljött, de kiábrándultam, mert alaposan molett volt. Miért hozzák ilyen kínos helyzetbe a férfiakat? Egyik férfit sem védem, a magam nevében beszélek csak: én sosem készítenék csak a fejemről képet, hogy aztán csőbe húzzam a nőt.

Egy érdeklődő férfi

2012. dec. 30. 19:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én ezt úgy oldom meg, hogy az adatlapomra kiírom a súlyomat is (170/76), és ha valakit ez elriaszt, akkor már ki sem alakul beszélgetés. :)

De akivel meg kialakul, és lát rólam képet, hát... én nem is emlékszem, hogy bárki is azt mondta volna, hogy bocs de nem vagy az esetem... Korábban (mikor még nem írtam ki a súlyom) volt ilyen, de hát nyilván olyan pasit keresek, akinek kölcsönösen bejövünk egymásnak, tehát önáltatás lenne, ha abban reménykednék, hogy bárkit meg tudok hódítani... nem, biztos, hogy nem tudok bárkit, de nem is akarok bárkit. :)

2012. dec. 30. 20:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem a következő a gondolatmenete: sok pasi alapból nem ír olyannak, aki egy adott súlynál nehezebb. Holott könnyen lehet, hogy ha mégis találkoznának, a pasinak megtetszene a súlya ellenére. Így ezt az esélyt nem veszi el magától.

Én is nehezebb vagyok a kelleténél, mégis olyan párom van, akinek alapvetően a vékony lányok tetszenek. Egyszerű a gondolatmenete: mivel egyébként szép vagyok, és jól kijövünk, nem csinál problémát a súlyomból, én meg fogyókúrázom és szépen leadom. Mert a súly egy viszonylag könnyen változtatható dolog.

2012. dec. 30. 21:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is társkeresőzöm, kiírom a valós korom/súlyom/magasságom, van arckép és egészalakos fotóm is feltöltve. Ez alapján bárki eldöntheti akar-e tőlem valamit, vagy sem.

Annak sosincs jó vége, ha valaki titkol, leplez, takargat valamit! A mielőbbi randi a megoldás! Butaság hetekig levelezgetni valakivel, ábrándokat szőni, aztán az első találkozónál meg menekülőre fogni a dolgot!

De mondjuk a pasik se piskóták! Én is randiztam olyan fickóval, aki a fotón jóképű sármos, a valóságban kb. 10 évvel öregebb, sánta, sebhelyes arcú volt!

2012. dec. 31. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!