Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy csúnya fiúnak van értelme számára vonzó, szép lányra hajtania vagy jobb, ha beletörődik, hogy csak olyan barátnője lehet, aki nem vonzza testileg, szexuálisan? Ti mit gondoltok erről, mik a személyes tapasztalataitok?
Nincs, ez a kérdésedből is kiderül.
Te állításod szerint csúnya fiú vagy, mégis a szép lányok után áhítozol. Akkor szerinted a szép lányok miért vágynának csúnya fiúkra?! Ne nevettess.
Szánalmas ez a hozzáállás, már bocs.
Szóval nem jól gondolod.
Egyébként pedig azért, mert te csúnya vagy, ne degradáld a szép nőket. Ugyanolyan jogod van neked is elvárásokat támasztani a partnereddel szemben, és igenis jogod van olyannal lenni, akihez fizikailag is vonzódsz.
lehet esélye ha a szép csajnak olyan az ízlése hogy éppen bejön neki az adott fiú "rondasága".
nekem is tetszik egy bizonyos fajta rondafiú
az olyanok akiknek hatalmas nagy barna szeműk van és egymástól távol van a két szemük, fura széles a homlokuk és görbe a szemöldökük nem olyan egyenes mint a legtöbb magyar pasinak, nem olyan mint a legofiguráknak na :D
és szeretem ha aránytalanul rövid a felkarjuk meg a combjuk és jó soványak... olyan 170 centi mondjuk és hozzá 48-50 kiló.
meg szeretem ha jó sötét, sűrű szőrösek kivéve a hátukat meg a mellkasukat.
na az ilyesmi ronda srácok nekem tetszenek pl.
egy faszt, am. én tipikusan a lefestett rondafiú vok megspékelve némi izommal meg egy kicsit nagyobb testmérettel. Mondjuk rövid felkar az jobb, mert jobban fejlődik ha edzel, tudod (mezomorf). Mondjuk én ráhajottam "egy csúnya" csajra, hát az valami iszonyat bunkó sztem facen nem jelöl vissza(ez még nem is baj aannyira),
neveletlen, rikácsoló dumagép stb. gáz h ebbe vok szerelmes? :D
16/f, békéscsabai voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!