Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mi értelme megbeszélni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi értelme megbeszélni egy randit, csak hogy aztán lemondjátok?

Figyelt kérdés

Többször előfordult velem, hogy megbeszéltem egy lánnyal, hogy találkozunk (még olyan is volt, aki maga kezdeményezett), aztán aznap lemondta, és többet nem reagált, ha írtam neki (még a jobbik eset, aki lemondta, mert volt, aki el se jött).

Ennek mégis mi értelme van?

2012. okt. 26. 16:38
 1/6 anonim ***** válasza:
lehet hallott rólad valamit :D
2012. okt. 26. 16:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem tetszel neki...

Keress másik lányt

2012. okt. 26. 16:39
 3/6 A kérdező kommentje:
De ha nem tetszem neki, miért adja meg a számát (nem szoktam titkolni, hogy miért kérem el), illetve miért megy bele a randiba?
2012. okt. 26. 16:40
 4/6 anonim ***** válasza:

nem tetszel neki ELÉGGÉ!

lányok különben is ugy mennek randira, hogy hátha ott remekelsz valamit amitöl eldobják az agyukat. Ha látják, hogy erre kevés az esély, akkor pápá. Mondjuk ha jol nézel ki a szemükben, vagy valami más miatt elég értékes vagy, akkor elmennek randira pusztán a társaságod miatt is.

ha leráznak, akkor legközelebb mindenféle számonkérés nélkül probálj bevágodni a lánynál és ugy viselkedni teloban vagy cseten vagy akárhol, hogy érdeke legyen veled találkoznia.

2012. okt. 26. 17:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát aki ilyet csinál azt én nem keresem többet. Illetve aki szól előtte, lemondja, az még kap egy esélyt, de aki csak úgy nem jön el, azzal én nem fogok foglalkozni, ha ennyire nem tisztel.
2012. okt. 26. 17:07
 6/6 anonim ***** válasza:
34%

Mert ilyen mocskok. Fordított esetben persze itt siránkoznának.

Ilyenkor egyszerűen a létezéséről sem kell tudomást venni. Telefonszámot, facebook elérhetőséget azonnal törölni és kész.

Csak akkor reagálsz, ha ő keres, és ő kezdeményezi az újabb találkát. Ha annyira fontos lettél volna neki, akkor lázasan is eljön.

2012. okt. 26. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!